ΠΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ «ΛΕΒΕΝΤΕΣ» ΣΦΟΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ – ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΕΝΤΑΥΘΑ

ΠΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ «ΛΕΒΕΝΤΕΣ» ΣΦΟΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ – ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΕΝΤΑΥΘΑ .

ΡΕ σεις «ΛΕΒΕΝΤΕΣ» μας, εσείς οι κολλητοί αυτών που μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ με την ψήφο μας βεβαίως, σε τοπικό επίπεδο πολιτικών Κυβερνητικών και μη και Αυτοδιοικητικών παραγόντων.

ΔΕΝ έχετε καταλάβει ακόμη ότι δεν μπορείτε, δεν σας παίρνει να το «ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΜΠΛΟ»;

ΔΕΝ γνωρίζετε το Ευαγγελικόν «ΟΥ ΔΥΝΑΣΑΙ ΔΥΟΙΝ ΚΥΡΙΟΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΝ»; √ ΟΥΤΕ το άλλο το λαϊκό, ότι δηλαδή δεν μπορείς να είσαι «ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ»;

ΔΕΝ γνωρίζετε την απόστροφο έστω του ποιήματος «έρχεται η ώρα που πρέπει να διαλέξεις με ποιόν θα πας και ποιόν θα αφήσεις;»

ΟΥΤΕ την άλλη επίσης λαϊκή και σοφή ρήση, ότι δηλαδή  «ΔΥΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ»; ΕΝ κατακλείδι, επειδή είμαστε μικρή κοινωνία και δυστυχώς ή ευτυχώς αναλόγως σε ποιους αναφερόμαστε, γνωριζόμαστε όλοι καλά πολύ καλά μεταξύ μας, Άρχοντες και αρχόμενοι

ΤΑ προαναγραφόμενα, ότι δηλαδή  δεν μπορεί ορισμένοι από αυτούς τους τοπικούς υποτακτικούς - αυλικούς τους, να πιστεύουν, ότι εμείς, το πόπολο, ο κοσμάκης δηλαδή, πιστεύουμε ότι αυτοί μπορούν να τά’ χουν καλά και καμωμένα με όλους.

ΚΑΙ αναλόγως σε ποιόν απευθύνονται, με ποιόν συνομιλούν, με ποιούς συνευρίσκονται σε παρέα, ανάλογη να είναι και η στάση τους.

ΝΑ προσπαθούν π.χ να πείσουν τους φίλους του ΜΠΕΖΑ ότι είναι περισσότερο… «ΜΠΕΖΙΚΟΙ» και από αυτούς. √ ΚΑΙ αντιστρόφως, τους κολλητούς και ανθρώπους του ΓΙΟΓΙΑΚΑ, ότι ποιό πολύ από αυτούς δεν… στηρίζει κανείς άλλος τον ΓΙΟΓΙΑΚΑ!

ΣΑΣ διαβεβαιώνουμε λοιπόν «λεβέντες» της κατηγορίας αυτής των συμπολιτών, πως δεν μπορείτε πλέον να κοροϊδεύετε  και να εμπαίζετε κανένα.

«ΣΑΣ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ» όπως λέει και το γνωστό Δημοτικό άσμα.

ΚΑΙ αυτό δηλαδή, ότι μας, (σας) κατάλαβαν και πως δεν πρέπει να υποτιμάτε τόσο την νοημοσύνη μας, θα το καταλάβετε και εσείς και οι... αγαπημένοι, αλήθεια ποιοί είναι τελικά αυτοί, πολιτικοί σας, όταν έλθει η ώρα να κάνουμε… πολιτικό ταμείο, φυσικά.

 

ΚΑΙ οι «ΜΠΕΖΙΚΟΙ» και οι «ΓΙΟΓΙΑΚΙΚΟΙ» και οι άλλοι οι εμφανιζόμενοι ως των Δημάρχων μας οι «κολλητοί», αναλόγως βεβαίως σε ποιο ακροατήριο απευθύνονται.  √ ΒΡΕ ΟΥΣΤ

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια