ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ - ΠΡΩΤΟ... ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ; ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ...

ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ - ΠΡΩΤΟ... ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ; ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ....

ΕΙΝΑΙ τουλάχιστον  υποκριτικό στο παρασκήνιο να θέτεις θέμα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ του Μητροπολίτη σου, χαρακτηρίζοντας αυτόν ως μη ικανό να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του και την ημέρα της ονομαστικής του εορτής να πιάνεις πρώτο… ΣΤΑΣΙΔΙ  μούρη.

ΓΙΑ να σε δει πρώτα ο Δεσπότης που κάτι έχει ψυλλιαστεί για τα σε βάρος του λεγόμενα και γραφόμενα από σένα και την υποβολή υπομνήματος παραίτησης του από την Σύνοδο, αφού δεν παραιτείται ο ίδιος…

ΝΑ σε δει όμως και το περιβάλλον (του Δεσπότη), λαϊκοί και  κληρικοί, ότι τίμησες  με την παρουσία σου, την ονομαστική του εορτή.

ΚΑΙ να αμβλυνθούν τυχόν αρνητικές σε βάρος σου εντυπώσεις από όχι ευκαταφρόνητο αριθμό συμπολιτών, κληρικών και λαϊκών. ΑΚΟΜΗ και να θεωρήσουν… συκοφαντικά τα φημολογούμενα περί παρέμβασης σου για παραίτηση του Μητροπολίτη.

 

ΓΙΑΤΙ και αυτοί έχουν τους λόγους και κυρίως τα οφέλη τους  από την  μη παραίτηση του. ΑΦΟΥ ως γνωστόν, ορισμένοι χωρίς μάλιστα να τηρούν ούτε καν στοιχειωδώς τα προσχήματα, ασκούν εξουσία αντ’ αυτού...

ΕΠΕΙΔΗ όλοι αυτοί και είπαμε είναι αρκετοί και με δικαίωμα ψήφου βεβαίως, αλλά και με ανάλογη επιρροή σε ψηφοφόρους  «πιστούς»; που εξυπηρετήθηκαν  ή αναμένουν να εξυπηρετηθούν από αυτούς.

ΚΑΙ επειδή ο Δεσπότης μας, μπορεί να μείνει Δεσπότης για όσο διάστημα ο Θεός γνωρίζει.

ΟΙ  εκλογές όμως, στο σημερινό ρευστό πολιτικό σύστημα που ο Τσίπρας γνωρίζει πότε θα διενεργηθούν, σου λέει ας κάνουμε τα πολιτικά ΚΟΝΕ μας, ας τα’ χουμε καλά με τον Δεσπότη.

ΕΙΠΑΜΕ και με τους συν αυτώ…

ΝΑΙ να κάνεις κυρ – πολιτικέ, ξέρεις εσύ, να κάνετε όσοι πολιτικοί κάνετε τα ΚΟΝΕ σας με τον Δεσπότη, «αξιοποιώντας» ακόμη και την ονομαστική του γιορτή.

ΝΑ έχετε όμως τη λεβεντιά, να πείτε και σε αυτόν, ποιά είναι η άποψη σας γι’ αυτόν.

ΓΙΑ την βιολογική και πνευματική  του κατάσταση και για το αν αυτή του επιτρέπει να ανταποκριθεί στην ηλικία που είναι στα καθήκοντα του. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ είσαστε κοινοί υποκριτές και ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ μιας και αναφερόμαστε σε εκκλησιαστικά δρώμενα.

ΔΕΝ γνωρίζετε κ.κ πολιτικοί – πολιτικάντηδες  μας το Ευαγγελικόν αφού πηγαίνετε και στη γιορτή αυτού ότι «ΟΥ ΔΥΝΑΣΑΙ ΔΥΟΙΝ ΚΥΡΙΟΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΝ»;

ΚΑΙ επί το λαϊκότερο, δεν γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να τα’ χετε με όλους καλά και καμωμένα;

ΚΑΙ με τον Δεσπότη στη γιορτή του, αλλά και με τον Αρχιεπίσκοπο για την παραίτηση του;

 

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ γιατί οι συμπολίτες γνωρίζουν και μαθαίνουν πλέον τα πάντα. ΚΑΙ αναλόγως σχηματίζουν γνώμη για τους πάντες και τα πάντα…

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια