ΓΑΛΛΙΑ – ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ – ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ… ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!

ΓΑΛΛΙΑ – ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ – ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ… ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!.

√ ΣΤΗ Γαλλία η Κυβέρνηση ΜΑΚΡΟΝ με αφορμή τα σκάνδαλα που προκλήθηκαν, θεωρούμενα έτσι από τους Γάλλους όχι εμάς, με τους διορισμούς ακόμη και την περίοδο των διακοπών, μελών οικογενειών πολιτικών στα πολιτικά τους γραφεία, προωθεί ήδη νομοσχέδιο, που θα απαγορεύει ρητώς κάτι τέτοιο.

ΔΗΛΑΔΗ κανείς πολιτικός, δεν θα μπορεί, να διορίσει πρόσωπο του οικογενειακού και ευρύτερου περιβάλλοντος του, σε θέσεις πολιτικές και όχι μόνο. √ ΑΚΟΜΗ και για διάστημα ολίγων μηνών…

√ ΑΥΤΟ αποφάσισε  ο πολλά υποσχόμενος νέος και στην ηλικία, νέος Πρόεδρος της Γαλλίας, στην προσπάθεια του για εξάλειψη της οικογενειοκρατίας.

√ ΤΙ αναρωτιόσαστε; √ ΓΙΑΤΙ δεν ακολουθεί το παράδειγμα του και ο δικός μας Πρωθυπουργός; √ ΔΕΝ μπορεί να γίνει αυτό,  για λόγους κατ’ αρχάς… ιδεολογικούς!

√ ΔΗΛΑΔΗ ένας Αριστερός, λέμε τώρα, Πρωθυπουργός να «αντιγράψει» πρωτοβουλίες  και νομοθετικές ρυθμίσεις Κέντρο – Δεξιό – φιλελεύθερου Πρωθυπουργού; Α πα – πα.

√ ΘΑ πέσει… «ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ φωτιά και θα μας κάψει». ΑΝ είναι δυνατόν…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια