ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΝΙΟΤΕ Η ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ – ΚΑΙ ΤΟΤΕ «ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ»!

ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΝΙΟΤΕ Η ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ – ΚΑΙ ΤΟΤΕ «ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ»!.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ  με κάθε τρόπο σύμφωνα με τους έγκυρους και πάντα αξιόπιστους ενημερωτές μας, ο ΤΕΩΣ στο Σούλι την ημέρα των γιορταστικών εκδηλώσεων, να προσεγγίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

√ ΓΙΑ να ανταλλάξει χαιρετισμό ως παλαιοί γνώριμοι, μέλη και οι δύο το πάλαι ποτέ της Κυβέρνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. √ ΚΑΙ να χρησιμοποιήσει την φωτό και το σχετικό video για λόγους επικοινωνιακούς.

√ ΑΡΧΙΚΑ εκλιπαρούσε, μετά άρχισε να σπρώχνει την ασφάλεια του Προέδρου ο τέως, για την πολυπόθητη συνάντηση και φωτογράφιση μαζί του. √ Η οποία δεν κατόρθωσε τελικά ο ενημερωτής μας να διαπιστώσει αν πραγματοποιήθηκε αφού τον απώθησε και αυτόν η φρουρά του Προέδρου.

√ ΕΤΕΡΟΣ ενημερωτής, μας ενημέρωσε για άλλα… τραγελαφικά που σημειώθηκαν στο χώρο όπου παρατέθηκε επίσημο γεύμα από την Περιφέρεια, προς τιμήν του ανώτατου Πολιτειακού παράγοντα,  σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. √ ΑΥΤΟΙ προσκλήθηκαν βάσει πρωτοκόλλου και της εθιμοτυπίας που προβλέπει για ανάλογες περιπτώσεις, ποιοί καλούνται. √ ΚΑΙ στο γενικότερο πνεύμα πάντα της λιτότητας, με στόχο το δυνατόν μικρότερο αριθμό συμμετεχόντων για να περιοριστεί η δαπάνη.

√ Ο τέως όμως, όπως μας έλεγε ο εκεί ενημερωτής μας αν και δεν προβλεπόταν βάσει πρωτοκόλλου να συμμετέχει στο επίσημο γεύμα, ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Καχριμάνη που είχε και την ευθύνη, να του επιτρέψει, να παραστεί μετά της συνοδείας αυτού.

√ Ο ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ που δεν είναι μίζερος σε τέτοια, του είπε ναι. √ ΕΡΧΕΤΑΙ λοιπόν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παραμένει στην αίθουσα για λίγα λεπτά ο τέως μετά της συνοδείας αυτού, δύο (2) δηλαδή συνοδών που του έχουν απομείνει από την… ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ που τον ακολουθούσε το πάλαι ποτέ και αιφνιδίως, χωρίς να χαιρετίσει κανένα, αναχωρεί, είπαμε πάντα μετά της κουστωδίας αυτού… √ ΓΙΑ να γίνει… «ΤΟΥΡΜΠΟ» ο Καχριμάνης, από αυτή την επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά και να πνέει μένεα εναντίον του.  √ ΟΧΙ ότι μέχρι τότε δεν έπνεε δηλαδή, αλλά με αυτή «ξεχείλισε» το ποτήρι! ΑΥΤΑ…

√ ΠΑΕΙ… λάλησε ο άνθρωπος. √ ΟΤΑΝ η εκλογή ή επανεκλογή σου στην πολιτική  γίνεται αυτοσκοπός, γίνεσαι εμμονικός με αυτή.

√ ΚΑΝΕΙΣ πράγματα που εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα  ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνεις εσύ, το καταλαβαίνουν όμως οι άλλοι, οι… απ’ έξω.

√ ΑΦΟΥ για αυτόν,  τον δυστυχή κατά βάθος άνθρωπο, που δεν αντέχει να μη ασκεί εξουσία και μάλιστα να τη χάνει… όπως έχουμε ξαναγράψει από τον Βασιλάκη, ε όχι ρε παιδιά, αυτό όντως… δεν αντέχεται. √ ΚΑΙ ισχύει στην περίπτωση του, το ανάλογο σε ανάλογες περιπτώσεις «ΤΟ γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»!! √ ΑΝΤΕ κουράγιο και περαστικά!!

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια