ΓΙΑ ΤΟ “ΛΟΥΚΕΤΟ” ΣΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΙΚΗ ΦΤΑΙΝΕ… ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΛΗΝ ΑΥΤΟΥ!

ΓΙΑ ΤΟ “ΛΟΥΚΕΤΟ” ΣΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΙΚΗ ΦΤΑΙΝΕ… ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΛΗΝ ΑΥΤΟΥ!.

√ ΓΙΑ το «ΛΟΥΚΕΤΟ» στην Οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Φιλιατών, πρόβλημα μείζονος σημασίας για την περιοχή, που πρώτοι και με λεπτομέρειες σε βάθος αναδείξαμε, σύμφωνα με την απάντηση του διορισμένου Διοικητή  την οποία και δημοσιεύσαμε στο προηγούμενο φύλλο, ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ οι ΑΛΛΟΙ εκτός… από αυτόν και τους συν αυτώ.

√ ΜΕ  έωλα,  διάτρητα, διακρινόμενα ακόμη και… μακροσκοπικά για να χρησιμοποιήσουμε και ιατρική ορολογία επιχειρήματα, επιχείρησε να πείσει τους συμπολίτες, κυρίως τους ηλικιωμένους των χωριών μας με τις πετσοκομμένες συντάξεις, που τώρα θα είναι υποχρεωμένοι να «τρέχουν» αλλού, σε ιδιώτες ιατρούς και να πληρώνουν έχουν δεν έχουν, ότι… φταίει ο γιατρός!

√ ΓΙΑΤΙ ήθελε λέει, να ιδιωτεύσει, να ανοίξει ιατρείο και να φύγει από το Νοσοκομείο. √ ΚΑΙ αυτό κατά τον διορισμένο Διοικητή πάντα, για να το κάνει, έπρεπε να περάσουν… ΔΕΚΑ (10) και πλέον μήνες από τον διορισμό του.

√ ΚΑΛΑ, με αλυσίδες τον είχαν δεμένο και δεν μπορούσε να φύγει από τον πρώτο, τον δεύτερο, τον τρίτο έστω μήνα αν ήθελε να ιδιωτεύσει;

√ ΚΑΙ γιατί να εμπλακεί σε αυτή την επίπονη, χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία του να ζητά εγγράφως από της αναλήψεως των καθηκόντων του,  τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τη σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή,  για να ασκεί ουσιαστικά τα καθήκοντα του;

√ ΓΙΑΤΙ να ζητά μηχάνημα για να κάνει χειρουργικές επεμβάσεις, κυρίως ΚΑΤΑΡΑΚΤΗ; √ ΔΗΛΑΔΗ να ταλαιπωρείται, να εργάζεται πολύ περισσότερες ώρες, να ρισκάρει ακόμη αν θέλετε και να μη… αράξει, βουλευόμενος στην απραξία του και αδιαφορώντας για το τι θα προσφέρει στους συμπολίτες ασθενείς η κλινική του;

√ ΔΕΝ έπεισε φυσικά ΚΑΝΕΝΑ ο διορισμένος Διοικητής, ότι ο μόνος που… δεν ευθύνεται  είναι αυτός για το «ΛΟΥΚΕΤΟ» στην οφθαλμολογική.

√ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ έχουν πεισθεί ΟΛΟΙ σχεδόν οι συμπολίτες πιστεύουν, πλην ελαχίστων «κολλητών» και κολαούζων του από το προσωπικό του Νοσοκομείου, ότι η ευθύνη για την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ενός λαμπρού και πολλά υποσχόμενου συμπολίτη επιστήμονα, ότι ΒΑΡΥΝΕΙ αποκλειστικά και μόνο τη Διοίκηση.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια