ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: συνάντηση, συζήτηση για τον πρωτογενή τομέα(;)

ΕΤΣΙ τουλάχιστον έλεγε η επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα.

ΕΝΤΑΞΕΙ αδέρφια Νεοδημοκράτες είναι γνωστό και σε μας τους κοινούς θνητούς ότι «ΣΤΗΝ πολιτική λέγονται πράγματα που δεν γίνονται και γίνονται πράγματα που δεν λέγονται»!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ  και εμείς κάνουμε πως πιστέψαμε ότι πράγματι γι’ αυτό και μόνο (;) συζήτησαν οι δύο άνδρες.

ΑΛΛΩΣΤΕ η προαναγραφόμενη ρήση αποδίδεται στον Εθνάρχη  και γενάρχη συγχρόνως του Κόμματος, αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή. ΣΥΝΕΠΩΣ έχουμε ένα επί πλέον λόγο, να πιστέψουμε την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα...

ΔΗΛΑΔΗ να πιστέψουμε ότι ο ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ που «δεν καταλαβαίνει Χριστό» όχι αρχηγό, δεν συζήτησε τίποτε με αυτόν, τον αρχηγό δηλαδή, για το επεισόδιο που είχε  προσφάτως με τον… Α΄ Υπαρχηγό του;

ΤΟΝ γνωστό ντε και μη εξαιρετέο ΑΔΩΝΗ, τον θεωρώντα εαυτόν ως ακραιφνή ΔΕΞΙΟ μη έχοντα ουδεμία σχέση ουχί  μόνον με τα… μιάσματα, (κομουνιστές)  όπως τους αποκαλούσαν το πάλαι ποτέ αλλά και με Νεοδημοκράτες μεν πλην όμως της ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ θιασώτες, όπως επίσης τους αποκαλούσαν στο παρελθόν για να τους διακρίνουν από τους… άλλους.

ΑΠΟ τους «σκληροτράχηλους» δεξιούς του «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ» του αείμνηστου Ευάγγελου Αβέρωφ του και γεφυροποιού αποκαλούμενου μεταπολιτευτικά  για τις προσπάθειες του προκειμένου να εδραιωθεί η Δημοκρατία.

ΑΛΛΑ και του άλλου πολλά – βαρύ  ΔΕΞΙΟΥ με το «ΤΣΕΚΟΥΡΙ» σερ- ΒΟΡΙΔΗ,  κολλητού στο παρελθόν  και συστεγαζόμενου πολιτικά  με τον σερΆδωνη στον ΛΑ.Ο.Σ του ταλαίπωρου Καρατζαφέρη  πολιτικού  τους μέντορα τότε.

ΜΕ τον οποίο και εξελέγησαν Βουλευτές, για να την κάνουν με… ελαφρά από το Κόμμα όταν αυτό ήταν πλέον οφθαλμοφανές ότι τείνει να γίνει απόκομμα

ΚΑΙ να προδώσουν τον Αρχηγό τους, τις αρχές και αξίες τους «μεταπηδώντας» στη Ν.Δ του έτερου, του απώτερου παρελθόντος  αυτού προδότη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ΣΑΜΑΡΑ.

Ο ΟΠΟΙΟΣ τους δέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες για να γίνουν τελικά πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ. ΝΑ εκλεγούν με αυτή Βουλευτές, να γίνουν Υπουργοί και ο εις μάλιστα των Καππαδοκών ΑΔΩΝΗΣ, να διεκδικήσει ακόμη και την αρχηγία του Κόμματος.

ΤΗΝ οποία δεν κατέκτησε μεν, θεωρείται όμως, τουλάχιστον αυτό διαπιστώνεται από την αντιμετώπιση που έχει, όχι αμελητέα δύναμη από τον εκλεγέντα πρόεδρο Κυριάκο.

Ο οποίος και τον αναβάθμισε  σε Α΄ Αντιπρόεδρο του Κόμματος. ΤΙ είπατε; Να συνεχίσουμε… ΛΑΤΙΝΙΣΤΙ; ΠΟΛΥ ευχαρίστως. O TEMPORA O MORES ( Ω καιροί ώ ήθη).

ΤΕΛΙΚΑ πιστεύει αλήθεια ο Πρόεδρος  Κυριάκος πως το «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ» και τα «ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ» γενικώς έχουν σήμερα πολιτικό μέλλον;

ΟΤΙ η αντικομουνιστική υστερία του Αντιπροέδρου ΑΔΩΝΙΔΟΣ και ο κεκαλυμμένος πλέον με αστική επιχειρηματολογία αντικομουνισμός του και «ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΥ» επονομαζόμενου ΒΟΡΙΔΗ, θα προσελκύουν ψηφοφόρους στη Ν.Δ;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ της είναι βεβαίως και ότι θέλει πιστεύει, όποιον θέλει  κάνει Αντιπρόεδρο. ΚΑΙ φυσικά οι επιλογές του θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.

ΜΕΤΑ βεβαίως τις εκλογές και αναλόγως  του εκλογικού αποτελέσματος...

ΤΟΤΕ να δούμε πόσα… «ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ» και «ΜΑΧΑΙΡΙΑ» θα βγούνε ακονιζόμενα στα θηκάρια προς το παρόν,  εσωκομματικών  του αντιπάλων ουκ ολίγων  τον αριθμό…

ΓΙΑΤΙ  κατά την ταπεινή μας άποψη, όπως διαπιστώνουμε και με συζητήσεις που κάνουμε με συμπολίτες παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Ν.Δ αλλά και άλλους εν δυνάμει, που απογοητευμένοι από την για «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Κυβέρνηση δεν πείθονται να την ψηφίσουν, μάλλον απωθούνται για να κυριολεκτούμε από την προκλητική, αλαζονική παρουσία και ξεπερασμένη από τα πράγματα σημερινή αντικομουνιστική υστερία του κυρίως του ΑΔΩΝΙΔΟΣ.

ΓΙΑ να επανέλθουμε όμως στη συνάντηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΚΑΧΡΙΜΑΝΗ από «πηγές» μας απολύτως αξιόπιστες, πληροφορηθήκαμε και σας «μεταφέρουμε» τις πληροφορίες αυτές χωρίς καμία επιφύλαξη, για δύο (2) τουλάχιστον επί πλέον θέματα που συζητήθηκαν σε αυτή.

ΤΟ ένα αφορά το επεισόδιο με πρωταγωνιστές είπαμε τον ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥ – ΔΕΞΙΟ ΑΔΩΝΗ και τον ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ

ΟΤΑΝ ο πρώτος τον επέπληξε!! Καλά δεν ήξερε – δεν ρώταγε ποιόν πήγε να επιπλήξει; τον «ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗΠρύτανη της Αυτοδιοίκησης» Καχριμάνη;

ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ θεώρησε ο… ORIGINAL  Δεξιός Αντιπρόεδρος, ότι ο Καχριμάνης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Συριζέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και έσπευσε να τον  ψέξει γι’ αυτό. ΚΑΛΑ, το ποιός είδε τον Θεό (Καχριμάνη) και δεν φοβήθηκε,  αφήνω την φαντασία σας να το δει

ΤΟ άλλο που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας,  συζητήθηκε ευρέως μεταξύ των δύο ανδρών, ήταν η στελέχωση  των ψηφοδελτίων της Ν.Δ  σε όλους τους Νομούς της Ηπείρου.

ΑΦΟΥ πλέον για όλους τους Νομούς, νυν Π.Ε ο για δεύτερη θητεία Περιφερειάρχης έχει άποψη και προσωπική εκτίμηση για πρόσωπα άφθαρτα, ικανά, με πλούσια  βιογραφικά, έντιμα και διαθέτοντα την έξωθεν καλήν μαρτυρίαν.

ΤΑ οποία δεν βαρύνονται με πολιτικό παρελθόν και μάλιστα φαύλο, δεν έχουν αποδοκιμαστεί σε εκλογική αναμέτρηση από την βάση  του Κόμματος σε κάθε Νομό της Ηπείρου και είναι νέα, πολλά υποσχόμενα προς την Παράταξη στελέχη.  

ΟΙ έγκυρες «πηγές» μας, επιμένουν επίσης, ότι ο Πρόεδρος ΚΥΡΙΑΚΟΣ  άκουσε με μεγάλη προσοχή  την γνώμη και την άποψη του Περιφερειάρχη Καχριμάνη για μελλοντικούς υποψηφίους.

ΚΡΑΤΟΥΣΕ μάλιστα και σημειώσεις και είναι βέβαιο πως θα λάβει σοβαρά υπόψη όταν έλθει η ώρα τα προτεινόμενα, κυρίως όμως τα… μη προτεινόμενα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τους συνδυασμούς του Κόμματος στην Ήπειρο γενικότερα και τη Θεσπρωτία ειδικότερα.

ΤΙ είπατε; ΑΝ ετέθη ζήτημα «ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ» συμμετοχής σε αυτούς, τους συνδυασμούς δηλαδή, τέως Βουλευτών; ΣΥΜΦΩΝΑ πάντα με τις «πηγές» μας, ναι ετέθη. ΚΑΙ ο Πρόεδρος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ήταν σαφής και απόλυτος.

ΠΛΗΝ των εν ενεργεία Βουλευτών και με την προϋπόθεση ότι αυτοί μέχρι την κατάρτιση των ψηφοδελτίων δεν θα έχουν κανένα κώλυμα υποψηφιότητας,  ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν πρέπει να θεωρεί την υποψηφιότητα του δεδομένη.  

ΣΥΝΕΠΩΣ  ούτε οι τέως Βουλευτές. ΤΟ… πιάσατε το υπονοούμενο έτσι; ΚΑΙ οψόμεθα!!

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια