“ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ”… ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ – ΕΙΔΟΣ ΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

“ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ”… ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ – ΕΙΔΟΣ ΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!.

ΧΑΛΑΛΙ και οι χαλκευμένες κατηγορίες σε βάρος κυρίως πολιτικών τους αντιπάλων, γιατί ως γνωστόν το «είδος» αυτό ανθεί κυρίως στην πολιτική…

√ ΟΙ εξ επαγγέλματος, πεποιθήσεις και… «ιδεολογίας»  ακόμη, ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ – ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ – ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ της αλήθειας και της πλέον οφθαλμοφανούς και αυταπόδεικτης,  προκειμένου να πλήξουν ηθικά, πολιτικά ακόμη και να εξοντώσουν ενίοτε, αυτόν – αυτούς; που κακή τη τύχει,  «μπήκαν» στο στόχαστρο τους, είναι τα πλέον απεχθή αλλά και επικίνδυνα του ανθρώπινου είδους μιάσματα…

√ ΧΩΡΙΣ φραγμούς και ηθικές αναστολές, αδίστακτοι προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο τους, να εξοντώσουν αυτούς που στοχοποιούν πολιτικά, κοινωνικά, οικογενειακά και ηθικά, δεν ορρωδούν προ ουδενός.

√ ΕΙΝΑΙ ικανοί να «στήσουν» κατηγορίες, να «κατασκευάσουν»… π.χ Τιμολόγια «ΜΑΙΜΟΥ» ή «πιστοποιητικά» που υποτίθεται πιστοποιούν οτιδήποτε σκεφτεί το διεστραμμένο μυαλό τους, σε βάρος αυτού που θέλουν να εξοντώσουν…

√ ΓΙΑΤΙ ενδεχομένως μπορεί αυτός να αποκάλυψε  δικές τους «ΒΡΩΜΙΕΣ» ή να τους «χάλασε» τα σχέδια, στερώντας τους την δυνατότητα να… «ΚΟΛΑΤΣΗΣΟΥΝ» και άλλα τινά!

√ ΕΠΕΙΔΗ εσχάτως το είδος αυτό, αυτών των ανθρωποειδών που μέχρι χθες απλώς «ανθούσε» στην περιοχή, άρχισε να «ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ». √ ΚΑΙ επειδή αυτοί – αυτός  που στοχοποιούνται – στοχοποιείται είναι «ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΡΥΔΙΑ» και επίσης «ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ» με ηθικούς δολοφόνους τους προαναφερόμενους, τους προειδοποιούμε ότι: √ ΑΝ θέλουν ΠΟΛΕΜΟ και μάλιστα βρώμικο θα το έχουν.

√ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ βρώμικο και πολύ περισσότερο αποτελεσματικότερο από αυτόν που πρώτοι  αυτοί «κήρυξαν» σε αυτούς που επιδιώκουν να πλήξουν.

√ ΓΙΑΤΙ οι «στοχοποιημένοι» από αυτούς, επειδή ακριβώς δεν έχουν να φοβηθούν ούτε να κρύψουν τίποτε.

√ ΔΕΝ τους βαρύνει ουδέν μεμπτόν και επιλήψιμον. √ ΔΕΝ έχουν φαύλο παρελθόν ούτε ύποπτες συναλλαγές και γενικώς η διαδρομή τους μέχρι σήμερα είναι αποδεδειγμένα ΔΙΑΥΓΗΣ και ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΗ.

√ ΕΧΟΥΝ όμως στη ΦΑΡΕΤΡΑ τους τέτοια… ΙΟΒΟΛΑ ΒΕΛΗ για τους αισχρούς συκοφάντες, τους ψευδομάρτυρες, ψευδοκατήγορους τους, δηλαδή ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ γενικώς, που όταν αρχίσουν την σε βάρος τους… «ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ», τότε θα καταλάβουν «ΤΙ εστί βερίκοκο»!

√ ΤΟΤΕ θα υποχρεωθούν να αναδιπλωθούν και θα ανακρούσουν πρίμα, αυτά τα θρασύδειλα, συμπλεγματικά ανθρωπάκια και θα «ΤΣΟΥΛΩΣΟΥΝ»  έντρομα στην φωλιά τους. √ ΓΙΑΤΙ τότε θα καταλάβουν, αυτό που μέχρι σήμερα δεν κατάλαβαν…

√ ΟΤΙ δηλαδή,  η σιωπή, η ανοχή, η μη αντίδραση αυτών που σε βάρος τους ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ  ασύστολα πολύ καιρό τώρα, δεν είναι ΑΔΥΝΑΜΙΑ ούτε φυσικά απόδειξη ενοχής.

√ ΑΠΛΩΣ  έδιναν – δίνουν μέχρι σήμερα, «ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ», γιατί δεν επιθυμούν την σύγκρουση και  κυρίως γιατί έχουν άλλα περισσότερο ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθούν.

√ ΑΦΟΥ όμως οι τύποι αυτοί, συνεχίζουν και νομίζουν ότι «κρυβόμαστε δια τον φόβον των Ιουδαίων», όταν αντιμετωπίσουν την δική μας ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

√ ΘΑ ψάχνουν και δεν θα βρίσκουν που να κρυφτούν…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια