ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ...

ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ....

ΤΕΛΙΚΑ ας αποφασίσει από τώρα η Ν.Δ., τα… τρία (3) κόμματα δηλαδή σε συσκευασία ενός (1), τι θα κάνει στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

ΓΙΑΤΙ και όσον αφορά αυτές, οι απόψεις της σε επίπεδο κορυφής διίστανται και… τριίστανται. ΓΙΑΤΙ για μια ακόμη φορά λειτουργεί σπασμωδικά, διακατεχόμενη μονίμως και διαχρονικά από κομματική παθογένεια, αυτή του συνδρόμου της ήττας.

 

ΓΡΑΦΟΥΜΕ τα παραπάνω με αφορμή πρόσφατες σχετικές με το ζήτημα δηλώσεις, του Γραμματέα του Κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη στα Γιάννινα.

 

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ

 

Ο οποίος, ερωτώμενος σχετικά σε συνέντευξη τύπου, δήλωσε για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές πως: «Η Ν.Δ. δεν μοιράζει χρίσματα και πως θα κάνει ότι είναι καλύτερο για τις τοπικές «κοινωνίες». ΚΑΙ συνέχισε λέγοντας «ΔΕΝ θα μείνουμε εγκλωβισμένοι σε πρέπει και επιβάλλεται. Ο κ. Μητσοτάκης άλλωστε δεν έχει ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ με κανένα», κατέληξε.

 

ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ... ΚΛΕΙΣΤΑ;

 

ΤΙ είπατε; ΤΙ δήλωση χρησμός είναι αυτή; Έλα μου ντε. ΑΥΤΟ αναρωτιόμαστε και εμείς, τι δηλαδή θέλει να πει… ο ποιητής! Ο Γραμματέας της Ν.Δ. εν προκειμένω, δηλαδή η φωνή του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

 

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΧΡΙΣΕΙ ή ΟΧΙ;

 

ΤΕΛΙΚΑ η Ν.Δ. θα «ΧΡΙΣΕΙ» ή όχι υποψήφιους; ΘΑ «ΧΡΙΣΕΙ» μήπως σε μεγάλες πόλεις και αν ναι, με ποιά κριτήρια θα επιλεγούν αυτές; ΚΑΙ δεν θα «ΧΡΙΣΕΙ» π.χ. υποψήφιους Δήμαρχους πρωτευουσών Νομών;

 

ΓΙΑΤΙ στο πρόσφατο παρελθόν, άλλα μας έλεγαν μεγαλόσχημοι της ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ.

ΟΤΑΝ π.χ. με δημόσιες δηλώσεις τους σε Μέσα Ενημέρωσης των Αθηνών, «χαρτογραφούσαν» τους Δήμους ανά την Ελλάδα, πρωτίστως τις πρωτεύουσες Νομών στους οποίους οι σημερινοί εν ενεργεία Δήμαρχοι, είχαν τις προηγούμενες εκλογές το «χρίσμα» της Ν.Δ.

 

ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ

 

ΚΑΙ για τους οποίους Δήμους και Δημάρχους μεταξύ αυτών και της Ηγουμενίτσας, παράγοντες της ΠΕΙΡΑΙΩΣ δήλωναν πως με αυτούς, τους Δήμους και Δημάρχους δηλαδή αν είναι εκ νέου υποψήφιοι, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο!!

 

ΓΙΑΤΙ όπως δήλωναν, από τους Δήμους και τους Δήμαρχους αυτούς θα απαλλαγούν όσον αφορά τη διεκδίκηση ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ από έτερους ενδιαφερόμενους μνηστήρες του Δημαρχιακού θώκου προσκείμενους στη Ν.Δ., οι οποίοι θα το διεκδικήσουν και αυτοί.

 

ΚΑΙ την ίδια χρονική περίοδο που… αυτοχρισθέντες υποψήφιοι – υποψήφιοι π.χ Περιφερειάρχες Ηπείρου και… «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ» αυτής  από το «ΚΑΧΡΙΜΑΝΙΣΤΑΝ», το κράτος - καθεστώς(;) Καχριμάνη δηλαδή, η Ν.Δ. δια της εκπροσώπου τύπου αυτής εξαιρετικής εκσυγχρονιστικής… ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ κατά τα λοιπά μετεγγραφής κ. Σπυράκη, έδινε προκαταβολικά το χρίσμα, στον νυν Περιφερειάρχη Καχριμάνη.

 

ΤΕΛΙΚΑ τι ισχύει, τι θα ισχύσει ρε σεις παλικάρια της ΠΕΙΡΑΙΩΣ; ΘΑ δοθούν χρίσματα και αν ναι σε ποιούς και με ποιές προϋποθέσεις; ΚΑΙ με τους σημερινούς εν ενεργεία Δημάρχους προσκείμενους στη Ν.Δ. κυρίως Δήμων πρωτευουσών νομών, τι μέλλει γενέσθαι;

 

ΣΤΟΥΣ Περιφερειάρχες που οι Περιφερειακές εκλογές θα έχουν εκ των πραγμάτων έντονο το κομματικό στοιχείο και τα αποτελέσματα των οποίων θα προσφέρονται και για κομματικές αναλύσεις και εκτιμήσεις, δεν θα δοθεί χρίσμα;

 

Ο... «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ» ΤΗΣ ΗΠΕIΡΟΥ

ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ «Α-ΧΡΙΣΤΟΣ»;

 

ΔΗΛΑΔΗ αν υποτεθεί ότι ο και ως… «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ» της Ηπείρου φερόμενος προς το παρόν τουλάχιστον Ριζόπουλος, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης δεδομένου ότι και αυτός προέρχεται από τη Ν.Δ., ανεξαρτήτως αν επαγγελματικοί λόγοι των υποχρέωσαν στο παρελθόν να συνεργαστεί και με άλλα κόμματα, βλέπε π.χ. ΠΑΣΟΚ, τελικά θα έχουμε δύο (2) υποψήφιους Περιφερειάρχες προσκείμενους στη Ν.Δ., «ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ»; ΧΩΡΙΣ κομματικό χρίσμα δηλαδή και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων…

 

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ;

 

ΚΑΙ στο Δήμο Ηγουμενίτσας αν υποτεθεί που θα… υποτεθεί, υπάρξουν δύο ενδεχομένως και τρείς γιατί όχι, υποψήφιοι προερχόμενοι από τη Ν.Δ. τελικά τι θα γίνει; ΔΕΝ θα δοθεί χρίσμα σε ΚΑΝΕΝΑΚΑΜΙΑ και θα τους αφήσει το κόμμα να αλληλοφαγωθούν με το ίδιο απαθή… θεατή;

 

ΣΕ κάθε περίπτωση, συναγωνιστή Γραμματέα Αυγενάκη ερμηνεύστε και εκλαϊκεύστε τον… χρησμό σας «ΠΕΡΙ ΜΗ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ» του Προέδρου Κυριάκου, για να τον καταλάβουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί…

 

ΚΑΙ βεβαίως να διευκρινιστεί, πως συνδέονται αυτά, τα μη ανοιχτά γραμμάτια δηλαδή, με τα ΧΡΙΣΜΑΤΑ στις Αυτοδιοικητικές εκλογές. ΔΗΛΑΔΗ τι πάει να πει, δεν έχει ανοιχτά γραμμάτια. ΟΤΙ έχει μεν αλλά αυτά είναι… κλειστά; ΚΑΙ σε κάθε περίπτωση, τι σόι γραμμάτια είναι αυτά, ποιούς αφορούν και σε τι συνίστανται; Α;

 

ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!

 

ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ (1.500) ναι καλά διαβάσατε ΕΥΡΩ πρόστιμο σε καφενεδάκι μικρού χωριού (των Ιωαννίνων) αυτή τη φορά, με λίγα σπίτια και προσεχώς λιγότερους κατοίκους και κατ’ επέκταση λιγότερους θαμώνες του… CAFEBOYNO”, από κλιμάκιο ελέγχων και… πάταξης(;), της φοροδιαφυγής.

 

ΠΟΙΟ ήταν το έγκλημα SIC!  αυτού του… άπληστου φοροφυγάδα – ακρίτα των συνόρων, που τολμά, άκου θράσος, να διατηρεί σε αυτό καφενείο, προσφέροντας καφέ στα ελάχιστα εναπομείναντα γερόντια του καθημερινά αποψιλωμένου πληθυσμιακά χωριού του;

ΚΑΦΕΝΕΔΑΚΙ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤE... POS

ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; ΑΙΣΧΟΣ;

 

ΤΟ γεγονός ότι το… CAFE του δεν διέθετε POS!! ΝΑΙ καλά διαβάσατε, δεν διέθετε POS!! ΠΩΣ δηλαδή αγαπητέ μου φοροφυγά; ΓΙΑΤΙ δεν διαθέτεις POS; ΚΑΙ… πως θα πληρώνουν οι πελάτες σου που επιθυμούν με κάρτα και όχι με μετρητά; Α;

 

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ... ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!

 

ΜΠΡΑΒΟ ρε σεις «ΜΠΡΑΒΟΙ» των ελέγχων φοροδιαφυγής! ΜΠΡΑΒΟ για το… «ΛΑΥΡΑΚΙ» που πιάσατε. ΑΞΙΟΣ ο μισθός σας! Επί τέλουςτέλος στη Λερναία Ύδρα, τη γάγγραινα, το απόστημα, τη μάστιγα, την εθνική συμφορά, τι θέλετε και άλλους χαρακτηρισμούς; Της λαίλαπας, της ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ από… ΡΑΜΠΟ ελεγκτές κυβέρνησης της Αριστεράς(;) ΚΑΙ πάλι μπράβο στους «μπράβους» αυτούς!

 

ΝΕΚΡΙΚΗ... ΣΙΓΗ

 

ΤΙ… νεκρική σιγή είναι αυτή που επικρατεί στο τοπικό «ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» πλέον, καταχωρημένο με αυτό το κομματικό όνομα στο κομματικό Ληξιαρχείο, ασχέτως αν εμείς εξακολουθούμε να λαμβάνουμε email με αποστολέα το… Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ακόμα και σήμερα.

 

ΟΥΤΕ φωνή ούτε ακρόαση από την ντόπια, μάχιμη δυναμική και αγωνιστική Νομαρχιακή, με τον Γραμματέα της να εμπνέει κομματικό – παραταξιακό ενθουσιασμό(;) στα… κομματικά πλήθη, λέμε τώρα, τα εναπομείναντα τέλος πάντων του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ.

ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί;

 

ΚΑΙ να κλείσουμε σήμερα με τα του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ», αναφερόμενοι στην εκλογή ως νέου ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της Κ.ΠΕ (Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής), του όντως νέου, άφθαρτου κομματικά, με πολλά τυπικά προσόντα αλλά και ουσιαστικά. ΜΕ… ουσιαστικότερο το ότι είναι ΗΜΕΤΕΡΟΣ της σ. ΦΩΦΗΣ βεβαίως – βεβαίως.

 

ΟΙ «ΔΙΚΟΙ» ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ... «ΔΙΚΟΙ» ΤΗΣ

 

ΓΙΑΤΙ και «δικά» μας, συμπολίτες στελέχη του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ», βλέπε ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ , πληρούσαν τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές για υψηλά κομματικά αξιώματα αλλά έχουν ένα μεγάλο… ΝΤΕΣΑΒΑΝΤΑΤΖ! ΔΕΝ είναι του στενού περιβάλλοντος της Φώφης, δεν την στήριξαν προεκλογικά, δεν τους εμπιστεύεται. ΑΝ είχε εκλεγεί  ο σ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ οι «δικοί» μας, θα «έκοβαν και θα έραβαν» στο νέο (;) ΠΑΣΟΚ ήτοι «ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ»!!

 

ΑΥΤΑ όμως έχει η πολιτική και προς το παρόν ας περιοριστούν στην κομματική ιδιότητα τους ως μέλη της Κ.Π.Ε. ΩΣ τέτοια, καλορίζικοι

 

Σ.Σ.

 

ΑΝ όμως έτσι άρχισε να κινείται η ΦΩΦΗ άμα τη συγκροτήσει του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ», με ημέτερους και μη, με αυλικούς και κολλητούς, «ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ» στο Κίνημα συντρόφισσα. ΚΑΤΑ τα λοιπά, καλή επιτυχία που δεν την βλέπουμε, στη νέα(;) Κέντρο – Αριστερά(;)!!

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια