ΕΜΑΣ... ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ "ΜΑΪΜΟΥ" ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ;

ΕΜΑΣ... ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ "ΜΑΪΜΟΥ" ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ;.

ΜΑΣ ρωτάτε πολλοί συμπολίτες – αναγνώστες μας, τι έγινε τελικά με την υπόθεση των «ΜΑΙΜΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ» ντόπιων εκπαιδευτικών, που είχαμε αναδείξει δημοσιοποιώντας  το θέμα, στο παρελθόν.

ΤΙ να σας πούμε και εμείς; ΣΑΣ απαντάμε γραπτώς ότι σας είπαμε και προφορικώς. ΟΤΙ τελικά όπως διαπιστώνεται, τουλάχιστον μέχρι σήμερα… «ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ»!

ΤΙ «Άνθρακες» αναρωτιόσαστε αφού είχαμε δημοσιοποιήσει στοιχεία που… ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΑΤΙ από μακριά  ότι εδώ πρόκειται για «ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ»; Ε και; ΕΜΕΙΣ το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι  ακριβώς αυτό που κάνουμε χρόνια τώρα.

ΝΑ δημοσιοποιούμε δηλαδή στοιχεία, ανεξαρτήτως ποιόν αφορούν ή «αγγίζουν» αυτά, που συνιστούν κατ’ εμάς πάντα, καραμπινάτη παρανομία.

ΚΑΤ’ εμάς όμως και κατά τα στοιχεία που εμείς δημοσιοποιούμε.

ΓΙΑΤΙ μπορεί κατά την εκτίμηση και αξιολόγηση αυτών που είναι εντεταλμένοι από την Πολιτεία να αξιολογούν αυτά και να αποφαίνονται αν όντως συνιστούν ή όχι αξιόποινες πράξεις, αυτά, εν προκειμένω των «ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΜΑΙΜΟΥ» ζεύγους ντόπιων  εκπαιδευτικών, να μη… συνιστούν (αξιόποινες πράξεις).

ΤΙ είπατε πάλι; ΟΤΙ τα στοιχεία αυτά που δημοσιοποιήσαμε εμείς που «έβγαζαν μάτι», έκαναν… ΜΠΑΜ από μακριά  ότι πρόκειται για καραμπινάτη απάτη; Ε και;

ΑΥΤΟ πιστεύετε εσείς άντε και εμείς για να μη… αισθάνεστε μοναξιά!

ΣΗΜΑΣΙΑ όμως για τις περιπτώσεις αυτές, δεν έχει τι πιστεύουμε εμείς και εσείς αλλά είπαμε, εκείνοι που είναι κατά τον νόμο υπεύθυνοι και αρμόδιοι να αποφανθούν...

ΑΦΟΥ λοιπόν αυτοί  δεν απεφάνθησαν τουλάχιστον μέχρι σήμερα, μπορεί τελικά τα δικά μας στοιχεία να ήταν… «ΜΑΙΜΟΥ» και όχι τα ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ των εκπαιδευτικών.

ΜΑ το γράφει η απάντηση (επίσημου εγγράφου του ιταλικού Πανεπιστημίου) επιμένετε εσείς!

 

ΑΝΤΕ πάλι. ΚΑΙ αν το γράφει; ΜΠΟΡΕΙ εμείς, εσείς, να μη διαβάζουμε, να μη κατανοούμε, να μη ερμηνεύουμε ρε αδερφέ σωστά αυτά που μας απάντησε για το περί ου ο λόγος θέμα, το Ιταλικό πανεπιστήμιο για τα Μεταπτυχιακά αυτά. ΠΟΛΥ… μυστήριοι είσαστε τελικά...

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια