"ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ" ΣΤΗ ΝΤΟΠΙΑ ΝΟΥΔΟΥΛΑ

"ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ" ΣΤΗ ΝΤΟΠΙΑ ΝΟΥΔΟΥΛΑ.

ΣΤΗΝ ντόπια Ν.Δ τώρα όσον αφορά τους υποψηφίους τις προσεχείς εκλογές, θυμηθείτε μας που το γράφουμε νωρίς ότι εκεί όταν έλθει η ώρα θα γίνει το… ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!

ΤΙ είπες γείτονα Νεοδημοκράτη; ΓΙΑΤΙ το γράφουμε αυτό; Ε για να το γράφουμε, έχουμε και εμείς τους λόγους μας, τις πληροφορίες μας, τις πηγές μας ρε αδερφέ.

ΑΚΟΜΗ και προσωπική μας εκτίμηση  και πρόβλεψη να είναι στάκα πρώτα να δεις αν δικαιωθούμε και μετά μας… αγριεύεις!

 

ΛΟΙΠΟΝ. ΕΧΟΥΜΕ και γράφουμε για την ντόπια ΝΟΥΔΟΥΛΑ και τους υποψήφιους της, στις προσεχείς εκλογές. ΚΑΤ’ αρχάς,  με πρόεδρο, τον απρόβλεπτο πλέον Κυριάκο που μάλλον ενίοτε παθαίνει πολιτικό – κομματικό vertigo, κανένας για κανένα δεν μπορεί να είναι σίγουρος, όσον αφορά το ποιοίες θα είναι τελικά υποψήφιοι – ες στη Θεσπρωτία.

 

ΑΠΟ τη μια ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ που αν ενδιαφερθεί, γιατί ο ίδιος… έτη και έτη τώρα το παίζει «ΒΟΥΔΑΣ» και το πιθανότερο είναι να μη ασχοληθεί με κανένα υποψήφιο ακόμη και «δικό» του, Καραμανλικό κατά δήλωση του πάντα…

ΑΠΟ την άλλη ο ΣΑΜΑΡΑΣ που έχει (;) «δικό» του ενδιαφερόμενο υποψήφιο για τη Θεσπρωτία θα ασχοληθεί με αυτόν πιέζοντας τον Πρόεδρο Κυριάκο για την υποψηφιότητα του;

ΑΠΟ την άλλη  υπάρχουν και οι τοπικοί αυλικοί του Προέδρου Κυριάκου, οι οποίοι όμως πριν από αυτόν ήταν αυλικοί της αδελφής Ντόρας μη ξεχνιόμαστε.

ΟΧΙ απλά αυλικοί της αλλά και πρωταγωνιστές τοπικά, στο θνησιγενές τελικά Κόμμα που δημιούργησε, για να την «σπάσει» τότε στον πρόεδρο Αντώνη κλπ κλπ κλπ.

ΟΙ οποίοι εγχώριοι «αυλικοί», τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι ίδιοι, αυτοί θα κάνουν κουμάντο και στις υποψηφιότητες…

ΜΕΧΡΙ βεβαίως να διαψευστούν και αυτοί παταγωδώς, γιατί ο Μητσοτάκης όπως αποδεικνύεται καθημερινά και περισσότερα, τελικά μάλλον έχει… γραμμένους στα υποδήματα του όσους θεωρούν ότι ομιλούν εξ ονόματος του.

ΣΕ αυτό λοιπόν το διαμορφωμένο τοπικά πολιτικό – κομματικό σκηνικό.

Η ΝΟ.ΔΕ –Ν.Δ Θεσπρωτίας αναρωτιόμαστε, θα έχει άποψη για τους υποψήφιους;

ΟΙ όποιες προτάσεις της, θα ληφθούν υπόψη ή θα πάνε στον κάλαθο των αχρήστων;

 

Η τοπική βάση της παράταξης, θα εκφράσει την βούληση της, απορρίπτοντας  εγκρίνοντας ή προτείνοντας κάποιες υποψηφιότητες; ΑΝ ναι,  πως θα γίνει αυτό; ΚΑΙ αν τελικά γίνει, θα ακουστεί η φωνή της  ή θα την γράψει  και αυτή ο Αρχηγός εκεί που θα γράψει και τους άλλους;

 

 

ΜΕ δεδομένο  λοιπόν ότι ο εν ενεργεία σημερινός Βουλευτής θα είναι υποψήφιος εκ νέου, αν το επιθυμεί φυσικά ο ίδιος και αν δεν προκύψει μέχρι τις εκλογές ενδεχόμενο κώλυμα...  

 

ΜΕ δεδομένο (;) ότι ο τ. Βουλευτής Μπέζας, ενδιαφέρεται τα μάλα να είναι υποψήφιος για να εκλεγεί προφανώς και να πάρει την ρεβάνς από  τον Γιόγιακα αφού ακόμη δεν μπορεί να το «χωνέψει», δεν το «χωρά» το μυαλό του όχι τόσο ότι έχασε αλλά ότι έχασε από τον Γιόγιακα, τον λίγο πριν τις εκλογές υπόδικο, που τελικά αθωώθηκε από τη Δικαιοσύνη σε β΄ βαθμό.

ΚΑΙ που κατά αυτής της αθωωτικής απόφασης δεν ασκήθηκε έφεση  υπενθυμίζουμε από τον εγκαλούντα αυτόν πολιτικό ενάγοντα, για να εκδικαστεί η υπόθεση και σε τρίτο βαθμό. ΚΑΙ με απόντα επίσης υπενθυμίζουμε από την δίκης της αθώωσης του, του… «ΙΑΒΕΡΗ»  συνηγόρου της Πολιτικής Αγωγής, για λόγους που ο ίδιος και οι πελάτες του  γνωρίζουν…

ΜΕ τον οποίο όμως συνήγορο ξανά – υπενθυμίζουμε, στο πρόσφατο παρελθόν ο Γιόγιακας φωτογραφήθηκε μαζί του, σε Κομματική εκδήλωση στην Άμφισσα!

ΑΦΟΥ ως γνωστόν ο πάλαι ποτέ συνήγορος «ΙΑΒΕΡΗΣ» καταπέλτης εναντίον του, στην πρωτόδικη εκδίκαση της υπόθεσης και αφού ήδη έχει αθωωθεί και ο ίδιος φερόμενος ως εμπλεκόμενος στη γνωστή στο πανελλήνιο υπόθεση που «άκουγε» στο όνομα ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, επιθυμεί διακαώς να είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ!!

ΤΑ συμπεράσματα δικά σας ΣΤΟ δια ταύτα λοιπόν.

ΑΝ τελικά  «κλείσουν» οι δύο (2)  θέσεις με τους δύο(2) προαναφερόμενους υποψήφιους, θεωρούμε πως τελικά θα βρεί ο τέως που είναι… ΜΑΝΟΥΛΑ σε αυτά, κάποιον άλλον και κάποια άλλη αφού χρειάζεται και μια γυναίκα, για να «κλείσει» ένα ψηφοδέλτιο στα μέτρα του.

ΠΕΙΘΟΝΤΑΣ προφανώς, αυτούς που θα δεχθούν να είναι υποψήφιοιες ότι αφού «κλείσει» αυτός τον κύκλο του ως πολιτικός, θα τους αφήσει… «κληρονομιά’!! την πολιτική του πελατεία.

ΤΩΡΑ ποιά πελατεία, αφού το μαγαζί πλέον δεν είναι… «γωνία» και ο «μαγαζάτορας» τώρα ψάχνει «πελάτες» - ψηφοφόρους με το κυάλι, αυτό είναι μια άλλη, πονεμένη ιστορία.

ΟΧΙ  δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια αυτή τη φορά να «κλείσει» ψηφοδέλτιο, όπως τότε τον παλαιό… κακό καιρό (λέγε με Αλέκα) ΓΙΑΤΙ τώρα είναι άλλες οι συνθήκες.

ΓΙΑΤΙ τουλάχιστον αυτό πιστεύουν φανατικά οι φανατικοί ντόπιοι της Ν.Δ, αυτή καλπάζει ολοταχώς προς την εξουσία.

ΚΑΙ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εποφθαλμιούν τη θέση του υποψήφιου  έστω και αν δεν  εκλεγούν. ΓΙΑ να αξιοποιηθούν  από την Κυβέρνηση του Κυριάκου, τουλάχιστον αυτό πιστεύουν, σε διάφορους θώκους εξουσίας. ΚΑΙ να εγγράψουν(;) είπαμε αυτό πιστεύουν,  πολιτική υποθήκη SIC! για το μέλλον...

ΤΙ είπατε κάποιοι; ΟΤΙ αυτή είναι η δική μας άποψη με την οποία εσείς και αυτοί διαφωνούν; ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους δεν είναι; Δημοκρατία και στη Ν.Δ δεν έχουμε(;), έχουμε.

ΣΥΝΕΠΩΣ έχουμε και εμείς οι… κοινοί θνητοί δικαίωμα να έχουμε την δική μας άποψη την οποία και διατυπώνουμε δημοσίως. ΑΥΤΑ

 

                    

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια