ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ; ΤΡΕΜΕ... ΜΑΡΙΕ! ΟΝΕΙΡΑ ΕΑΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ; ΤΡΕΜΕ... ΜΑΡΙΕ! ΟΝΕΙΡΑ ΕΑΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ.

ΤΟ τελευταίο χρονικό διάστημα και με δεδομένο πάντα ότι το πολιτικό σκηνικό είναι γενικώς ρευστό. ΚΑΙ ενδεχομένως το 2018 να είναι έτος εκλογών, άρχισαν ήδη και τοπικά, οι διαρροές για πιθανούς – ες, υποψήφιουςες!

ΓΙΑ όλα τα κόμματα βεβαίως αλλά για το Κυβερνών σήμερα και κυρίως για το εν αναμονή να κυβερνήσει, την ΝΟΥΔΟΥΛΑ δηλαδή, συνηθισμένο το φαινόμενο.

ΚΑΙ γνωστοί οι θεωρούντες… εαυτούς  αγνώστους, στο ευρύτερο τοπικό Νεοδημοκρατικό και όχι μόνο κοινό, συνήθεις ύποπτοι που διαρρέουν ονόματα και καταγράφουν αντιδράσεις.

ΑΥΤΑ γινόταν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται στο χώρο της πολιτικής και του πολιτικού παιχνιδιού γενικότερα.

ΑΛΛΩΣΤΕ είναι γνωστή η κάψα ορισμένων να είναι υποψήφιοι αλλά και η αγωνία τους ενδεχομένως να μη είναι τελικά ακόμη και αυτών που το θεωρούν δεδομένο και τους θεωρούν δεδομένους οι «δικοί» τους αυλικοί, στην τοπική Ν.Δ.

ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ συνεπώς και η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα τους, κατανοητές  και   οι όποιες έστω και… παρεκκλίνουσες ενίοτε  από την πολιτική κομματική «ηθική» λέμε τώρα, πρακτικές και συμπεριφορές που ακολουθούν, για το ζήτημα αυτό.

ΑΥΤΟ όμως που δεν είναι κατανοητό αφορά την  ενασχόληση τους και την διαρροή πληροφοριών μέσω  «κύκλων», των εν αναμονή και ακόμη όχι βέβαιων υποψήφιων αυτών με την Ν.Δ, για πιθανές υποψηφιότητες άλλων Κομμάτων.

ΚΑΙ καλά να ασχοληθούν με αυτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κατανοητό, αφού είναι Κυβέρνηση σήμερα με τοπικό κυβερνητικό Βουλευτή δηλαδή και ενδεχομένως υφυπουργό σε μελλοντικό  ανασχηματισμό.

ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ και η ενασχόληση τους – του, με τις ντόπιες Συριζείκες υποψηφιότητες. ΑΦΟΥ αυτοί – ος διεκδικούν - ει προσεχώς, να γίνουν – ει χαλίφηδες  στη θέση του σημερινού… χαλίφη ΜΑΡΙΟΥ!

Η φάση όμως, ακατανόητη πολιτικά προς το παρόν, γιατί θα μας δοθεί ο χρόνος να αναλύσουμε πολιτικά τις «διαρροές» αυτές και να καταλήξουμε σε ασφαλέστερες εκτιμήσεις, είναι αυτές που αφορούν υποψήφιους στη Θεσπρωτία με το ΠΑΣΟΚ!

ΚΑΙ η μεγαλύτερη… φάση, είναι πως τα ονόματα που διαρρέουν ως πιθανούς υποψηφίους, έχουν κατ’ αρχάς τόσες πιθανότητες να είναι υποψήφιοι αλλά και σε περίπτωση που κάποιος – α από αυτούς είναι να εκλεγούν Βουλευτές, όσες υπάρχουν να δούμε να… ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ – ΣΤΟΜΑ, Αμερικανός και Βορεό – Κορεάτης Πρόεδρος.

 

ΤΩΡΑ γιατί φροντίζουν οι κύριοι αυτοί, να «παίζουν» τα ονόματα αυτά, ορισμένα μάλιστα από τα οποία, μπορεί να έχουν τόση σχέση με το παλαιό καλό ΠΑΣΟΚ αλλά με την πολιτική γενικότερα, όση ο… ΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ, σ’ αυτό είπαμε, προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε αξιόπιστη πολιτική ανάλυση – προσέγγιση. ΠΡΟΣΕΧΩΣ θα γνωρίζουμε περισσότερα και θα το ξανά – «συζητήσουμε».

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια