Η... ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΜΑΖΩΞΗ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΜΗΝΥΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΤΕΩΣ

Η... ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΜΑΖΩΞΗ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΜΗΝΥΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΤΕΩΣ.

ΟΥΤΕ σε μία, ούτε σε δύο, ούτε σε τρεις αλλά σε… πέντε (5) φώτο απαθανατίζεται ο τέως βουλευτής και Υφυπουργός Αντώνης Μπέζας που θέλει να ξαναγίνει νυν και βεβαίως είναι αναφαίρετο δικαίωμα του αυτό.

ΣΕ εκδήλωση στην οποία συμμετείχε προσφάτως στην Αθήνα, με αφορμή, αλήθεια τον θυμάται κανείς; του βιβλίου του δι’ ολίγον έστω «ΤΣΑΡΟΥ» της Οικονομίας της Κυβέρνησης Καραμανλή, Γιάννη Παπαθανασίου.

ΤΙΣ ΦΩΤΟ,  συνοδευόμενες  από εκτενές «ρεπορτάζ», λέμε τώρα της εκδήλωσης, ανάρτησε τοπικό SITE…  αγνώστου πατρός, κατά παράβαση σημειωτέον του ισχύοντος πλέον νόμου, που επιβάλει τα SITE να έχουν ονοματεπώνυμο.

ΑΥΤΑ φυσικά για τους μη μυημένους. ΓΙΑ τους γνωρίζοντες και είναι αρκετοί αυτοί την τοπική πολιτικο – δημοσιογραφική «πιάτσα», είναι γνωστός και ο… «ΣΑΙΤ-ΤΖΗΣ» - «BLOGGER» ή όπως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός που ανωνύμως «διαχειρίζεται» το συγκεκριμένο SITE.

 

ΕΙΝΑΙ αυτός, που παλαιότερα με άλλο επίσης ανώνυμο SITEblog, αναρτούσε οτιδήποτε ψευδές ή συκοφαντικό, σε ένα κατευθυνόμενο από γνωστούς… άγνωστους κύκλους βρώμικο πόλεμο, προκειμένου να πλήξει πολιτικά και ηθικά πρόσωπα και να σπιλώσει υπολήψεις.

 

ΚΑΤ’ εντολήν και καθ’ υπαγόρευσιν εντολέων του φυσικά και πάντα έναντι αμοιβής έστω και ψιχίων αφού πειναλέος και «ψιλικατζής», για λύπηση δηλαδή είναι τελικά ο δυστυχής….

ΤΩΡΑ με το νέο του SITE αδαπάνως πάντα, αναρτά σε αυτό οτιδήποτε θεωρούν τα «αφεντικά» του, ότι εξυπηρετεί τις πολιτικές επιδιώξεις τους. ΟΠΩΣ άλλωστε κάνει και με την δωρεάν διανεμόμενη μισθωμένη σε… «εκδότες», μηνιάτικη εφημερίδα του, επίσης αντί πινακίου φακής υποθέτουμε ως «σχολιαστής»- «ρεπόρτερ» αλλά και… καθηγητής αυτής. ΓΙΑΤΊ η εφημερίς αυτή... "βαθμολογεί" πολιτικά και όχι μόνο πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, με βαθμούς αναλόγως του… πως αξιολογεί η ίδια για την εξυπηρέτηση συμφερόντων των αφεντικών της αφανών ή μη των "βαθμολογούμενων"...

ΤΗΝ οποία δωρεάν διανεμόμενη εφημερίδα των «εκδοτών», πλέον έχουν πάρει χαμπάρι άπαντες και έχουν καταλάβει ήδη της... πολιτικής τους αγωνίας το παιχνίδι. ΚΑΙ δεν την διαβάζουν πλέον ούτε την παίρνει κανείς στα σοβαρά, έστω και δωρεάν, στο πιάτο προσφερόμενη! ΑΦΟΥ γνωρίζουν εκ των προτέρων, ποιούς θα βρίσει, ποιούς θα βαθμολογήσει sic!! με... καλό βαθμό και ποιους θα αφήσει… μετεξεταστέους.

 

ΕΧΟΥΝ πράγματι καταντήσει γραφικοί!!

 

ΝΑ επανέλθουμε όμως στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση του πολιτικού εκείνου τύπου, που έκανε στο παρελθόν τον Υπουργό Οικονομικών, μόλις για οκτώ (8) μήνες. ΚΑΙ ο οποίος συνέγραψε βιβλίο, για να… «απαντήσει σε κατηγορίες και ψεύδη» όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε αυτό.

ΓΙΑΤΙ; Γιατί κατά τον συγγράψαντα τ. Υπουργό Οικονομικών ονόματι Παπαθανασίου, δύσκολα θα μπορούσε να τον ψέξει κάποιος ότι δεν κατόρθωσε να αποτρέψει το επερχόμενο «ΤΣΟΥΝΑΜΙ», δηλαδή την οικονομική κρίση που ακολούθησε και την οποία βιώνουμε μέχρι σήμερα, σε διάστημα μόλις οκτώ (8) μηνών που ήταν  αυτός Υπουργός.

ΓΙΑ να αποσείσει δηλαδή τις πολιτικές του ευθύνες ο εν λόγω πολιτικός… μέγιστου βεληνεκούς, έγραψε βιβλίο, προκειμένου να πείσει ποιούς; Ποιός τον θυμάται αλήθεια και ποιόν πλέον ενδιαφέρει αυτό; Ότι δηλαδή δεν έφταιγε αυτός αλλά... οι άλλοι για όσα ακολούθησαν και προφανώς όσα προηγήθηκαν αυτού…

ΣΤΗΝ παρουσίαση λοιπόν του βιβλίου του, έδωσε το παρόν ο και Πρωθυπουργός του τότε, άφωνος και άλαλος… έκτοτε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, καθώς και άλλα στελέχη της τότε Κυβέρνησης, οι περισσότεροι χαρακτηριζόμενοι ως ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ, μεταξύ των οποίων και ο «δικός» μας, τ. Βουλευτής και Υφυπουργός του.

ΚΑΙ μερίμνησε ο "δικός" μας, να αναρτηθεί το... «ρεπορτάζ» της εκδήλωσης αυτής συνοδευόμενο με τις σχετικές ΦΩΤΟ όπου απαθανατίζεται με τον Καραμανλή, με τον τέως πολιτικό προϊστάμενο  του Υπουργό και νυν Αντιπρόεδρο του Κόμματος, (έρμη Ν.Δ που κατάντησες)  αν είναι δυνατό! γνωστό σε όλους και για όλα… ΑΔΩΝΗ κλπ.

ΟΧΙ στην εκδήλωση δεν έδωσαν το «ΠΑΡΟΝ», ο Μητσοτάκης, η Ντόρα και λοιποί «Μητσοτακικοί»!

 

Ήταν όμως παρόντες,  ο… μιας (1) ημέρας Πρόεδρος  της Βουλής ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ και σήμερα εκτός Ν.Δ αν δεν απατόμαστε καθώς ο επίσης μια (1) ημέρας Υφυπουργός  της κυβέρνησης Σαμαρά και μετέπειτα βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, νυν ανεξάρτητος και αρχηγός!! Κόμματος, ονόματι ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.

 

ΜΕ τον οποίο επίσης είχε… «τρυφερό» διάλογο,  παρουσία και επικροτούντος  του Καραμανλή όπως «μιλά» η σχετική ΦΩΤΟ, αναδημοσιευόμενη από εμάς από το εν λόγω SITE, με την άδεια του πάντα και υποθέτουμε δεν θα έχει αντίρρηση ο χειριστής του. ΤΕΛΙΚΑ όντως σοφή η κινέζικη παροιμία «ΜΙΑ φωτογραφία χίλιες λέξεις»!!

 

ΤΩΡΑ, τι μηνύματα και με ποιους… αποδέκτες θέλει να στείλει ο τέως, δίνοντας επιλεκτικά έστω και σε «μέσα ενημέρωσης», λέμε τώρα, που ο ίδιος ελέγχει και κατευθύνει το σχετικό «υλικό», τι να σας πούμε και εμείς; ΑΒΥΣΣΟΣ η ψυχή του ανθρώπου περισσότερο άβυσσος του πολιτικού, πολλώ δε μάλλον… του τέως!!

 

ΕΠΙΣΗΣ όλως… τυχαίως(;) το εν λόγω «αγνώστου πατρός», είπαμε για τους μη μυημένους SITE αυτό, με προγενέστερες αναρτήσεις του, αναφέρεται στο… «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ» του Καχριμάνη ή «φιλοξενεί» συνεντεύξεις και δηλώσεις κατά Καχριμάνη, κάποιου ονόματι ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ που θέλει να γίνει ΧΑΛΙΦΗΣ στη θέση του ΧΑΛΙΦΗ (Καχριμάνη).

ΕΙΠΑΜΕ, όλως τυχαίως!!

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια