ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ... ΓΕΝΙΚΩΣ - ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ... ΓΕΝΙΚΩΣ - ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;.

ΤΙ έγινε τελικά ρε παιδιά με την περίφημη προβλήτα  του Λαδοχωρίου; ΑΥΤΗ που Περιφέρεια και Διοίκηση ΟΛΗΓ,  αποφάσισαν να νομιμοποιήσουν  και όχι να κατασκευαστεί νέα όπως παραπληροφορούσαν ορισμένοι…

ΓΙΑ να μπορούν να διακινούνται από αυτή νόμιμα πλέον και με την βούλα, αδρανή και όχι μόνο υλικά προς εξυπηρέτηση  επιχειρηματιών, εργολάβων κλπ ντόπιων και ξένων.

ΓΙΑΤΙ περιέργως πως, απότομα… κόπασε ο κουρνιαχτός! ΟΧΙ της υποτιθέμενης σκόνης που θα… «σήκωνε» η λειτουργία της, αλλά ο γενικότερος θόρυβος και οι αντιδράσεις των κατοίκων, κυρίως  του Λαδοχωρίου.

ΑΛΛΑ και του Δ.Σ του Δήμου Ηγουμενίτσας, αφού μετά από σχετική απόφαση της Τ.Κ Λαδοχωρίου, αυτό έλαβε απόφαση  κατά της νομιμοποίησης της εξέδρας αυτής. ΑΝ  και γνωμοδοτικού χαρακτήρα  όπως πολύ καλά γνώριζαν όσοι την εισηγήθηκαν και την έλαβαν.

ΚΟΙΝΩΣ, γνώριζαν δηλαδή από τότε, ότι θα την «γράφανε» αυτοί που αποφασίζουν, εκεί που έχουν… γράψει και άλλες ανάλογες γνωμοδοτικές αποφάσεις Δ.Σ Δήμων, ακόμη και αυτές που αφορούσαν πολύ σοβαρότερα προβλήματα.

ΝΑ υπενθυμίσουμε τέλος, για λόγους αντικειμενικότητας ότι ανάλογα προβλήματα πρόσδεσης πλοίων μεταφοράς αδρανών υλικών υφίστανται και στο λιμάνι της Πλαταριάς που ως γνωστόν ανήκει και αυτό στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

ΚΑΙ η οποία προβλήτα, είναι επίσης μη νόμιμη όπως  και αυτή του Λαδοχωρίου. ΑΛΛΑ λειτουργεί καιρό τώρα και καλώς λειτουργεί, εξυπηρετώντας όχι μόνο τις ανάγκες της εταιρείας αδρανών υλικών,  συμφερόντων της οικογένειας του Δήμαρχου Πάργας και επιστήθιου φίλου του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας αλλά και άλλων επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής.

 

ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ μεν αλλά τους εξυπηρετεί και είπαμε, καλώς κατά την άποψη μας. ΑΥΤΗ όμως αναρωτιόμαστε, δεν ρυπαίνει το λιμάνι και τον οικισμό της Πλαταριάς; ΚΑΙ… ρυπαίνει η άλλη του Λαδοχωρίου  δημιουργώντας κατά την άποψη  ορισμένων… αιθαλομίχλη αλά Λονδίνο στην ατμόσφαιρα; ΟΧΙ τίποτε άλλο, αλλά για να μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας...

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια