ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ.

Γράφει Η Αρετή Μαλάμη -Αναστασιάδη δημοσιογράφος Ιωάννινα

 

Δεν είναι πλέον μόνο δική τους η  ντροπή, το να υποτιμούν τόσο πολύ, τον Ελληνικό  λαό και τη νοημοσύνη μας! Είναι και δική μας , που δεν φτάσαμε , κατά χιλιάδες, στο   μέγαρο Μαξίμου, με τενεκέδες και νταούλια, στα χέρια, γιατί μόνο με….τενεκεδες «κρούονται οι ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ»!

 

Έχουμε δεί , στην Πολιτική διαδρομή της Χώρας μας, και στις πολιτικές εναλλαγές στην Εξουσία, Κυβερνήσεις και Πολιτικούς, που  μπορεί να άξιζαν πολλών ΚΑΤΗΓΟΡΩ! Αλλά ποτέ , κανένας  δεν  υπήρξε τόσο ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ,  θρασύς, ιταμός, αδίστακτος στο να ΕΜΠΑΙΖΕΙ, έναν ολόκληρο λαό και ….ατιμώρητα να κάνει την Εξουσια,  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, όπου, ….τριτοκλασάτοι ηθοποιοί,  δίνουν την ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ τους παράσταση, μπροστά σε ΑΔΕΙΑ   καθίσματα!

Γιατί , τούτα πιά τα  …στερνά καμώματα του Τσίπρα και Καμένου,  έχουν αηδιάσει τον κόσμο τόσο, και έχει εξοργίσει τον Ελληνικό  λαό τόσο πολύ η υποτίμηση του ΜΥΑΛΟΎ μας, που όσα κι αν δώσει στους   ΕΞΗ ή στους ΟΧΤΩ που θα εξαγοράσει, στη Βουλή, πάντα υπάρχουν ανθρωπάκια  εμποράκοι, τον Ελληνικό λαό τον ΕΧΑΣΕ από την ψηφοφορία.  Θα προσπαθήσει βέβαια κι αυτόν να τον εξαγοράσει , τα   ….αργύρια πάντα χωρούν στις ΑΔΕΙΕΣ τσέπες, αφού μάλιστα  ο Ίδιος μας τις ΆΔΕΙΑΣΕ, αλλά , την περιφάνεια, την αξιοπρέπεια, την αξία και τη  συνείδηση του Ελληνικού λαού, δεν θα μπορέσει  πια να τα ξανακερδίσει.  Η σοφία του λαού το λέει από παλιά:  «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»  

Βέβαια,  στους Πολιτικούς ο ένας χρόνος, μετράει για τέσσερους,  αλλά οι αριθμοί δεν αλλάζουν το σοφό ΚΑΝΟΝΑ! Γιατί ο λαός κοντά στα άλλα, έχει και ΜΝΗΜΗ! και θυμάται :  Τι του έλεγε ,τι του έταξε,  πως τον χρησιμοποίησε, πόσο τον πούλησε, πόσο τον κορόϊδεψε, και πόσο ΑΔΊΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΆΝΤΡΟΠΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ!

Και να είχε κάποιος διάθεση να τα ξεχάσει όλα  τα κακά της τετραετίας, ετούτη η τελευταία φρικτή, θεατρική παράσταση,  των ΔΥΟ Πρωταγωνιστών και η αδιάντροπη συναλλαγή και η κατάπτωση του Ελληνικού   Κοινοβουλίου, στη θέση της ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ όπου τα πάντα πωλούνται και αγοράζονται,  ε, αυτό πιά, ούτε συγχωρείται ούτε ξεχνιέται , ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!

 

Αυτό ήταν και   το πραγματικό σου ΔΙΑΖΥΓΙΟ, όχι όμως με τον Καμένο αλλά με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια