Η ΜΕΓΑΛΗ ….ΚΑΤΗΦΟΡΑ!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ….ΚΑΤΗΦΟΡΑ!!.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΡΕΤΗ ΜΑΛΑΜΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

«Αχ  πούσαι νιότη πούδειχνες, πως θα γινόμουν άλλος»!

Πιστεύω  ότι τούτα τα λόγια ταιριάζουν πολύ στον Πρωθυπουργό μας κ. Τσίπρα, γιατί είναι σίγουρο ότι γι αλλού ξεκίνησε ο έρημος κι αλλού  τον …ξέβγαλε το κύμα της Εξουσίας, που την αγάπησε περισσότερο από τα όνειρά του και την πίστεψε, περισσότερο από τα πιστεύω του  και γι αυτό τα θυσίασε ΟΛΑ , στην …υψηλή καρέκλα και το θώκο της Εξουσίας! Εκεί που για να φτάσεις, θυσιάζεις κατά …εκατόμβες τις  ιδέες σου και τα πιστεύω σου, και, είσαι διατεθειμένος, να ξεπουλήσεις τα πάντα και να χρησιμοποιήσεις τα πάντα, για να φτάσεις εκεί, ΑΝ   ΔΕΝ έχεις το «ειδικόν   βάρος»  που απαιτεί   τούτος ο υψηλός    ΘΩΚΟΣ, και που είναι: Η εντιμότητα,  το ήθος, η ειληκρίνεια, η γνώση και η εμπειρία.

Και ο κ. Τσίπρας, δεν είχε, δυστυχώς, τίποτε από αυτά Γι αυτό και δεν δυσκολεύτηκε  καθόλου να ξεπουλήσει όλη του την..πραμάτια» από την πρώτη μέρα της εξουσίας του, μέχρι και τη στερνή του, που πλησιάζει  και εννοεί να φτάσει ως το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ σκαλί της …κατηφόρας.  Κι αυτό δεν είναι άλλο, από τον ξεπεσμό, της  επιχειρούμενης διαφθοράς Δικαστικών,  για να συκοφαντιθούν και να ΣΠΙΛΩΘΟΥΝ, Πολιτικοί του Αντίπαλοι!  

Ε,   απ’ αυτό δεν έχει παρακάτω κύριε Τσίπρα.

Το να προσπαθήσετε  να τιμωρήσετε έναν άνθρωπο, που δεν  δέχθηκε, δεν μπόρεσε ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΙΜΊΑ,   να βγάλει ΕΝΟΧΟΥΣ τους αθώους που εσείς θέλατε,και τον κρατούσατε  έξη ώρες στο αεροδρόμιο, μέχρι να του ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ξεπερνάει κάθε όριο συγγνωστής ίσως, Δημοκρατικής εκλογικής….μαγειρικής!! Αυτό που εσείς κάνατε, διά της συμβουλής   ίσως και συμβολής ασφαλώς, του προσφιλούς σας Πολάκη, εγγίζει τα όρια της ΕΚΤΡΟΠΗΣ! Και αυτό ήταν και το τελευταίο σκαλί που έφτασες κύριε Τσίπρα . ΔΕΝ έχει παρακάτω.

 

Δυστυχώς και για Σένα και για όλους  τους Έλληνες και για τη Δημοκρατία της οποίας,  επί τρία και πλέον χρόνια, ηγήθηκες, εξήντλησες, όλη την κατηφόρα.Δεν έχει παρακάτω.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια