ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΟΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ... ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟ

ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΟΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ... ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟ.

ΔΟΘΗΚΕ στην δημοσιότητα απο την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, το ΠΟΘΕΝ και πώς ΕΣΧΟΝ των Βουλευτών και γενικώς των υποχρεούμενων  προς τούτο πολιτικών προσώπων.

ΤΑ περιουσιακά τους στοιχεία, τα αναφερόμενα στις σχετικές δηλώσεις, αφορούν τα έτη 2016-2018, κάτι αντίστοιχο που είχε συμβεί και πριν από δύο χρόνια.

ΑΠΟ τους «δικούς» μας Βουλευτές... πλούσιος με διαφορά σε σχέση με αυτόν της αντιπολίτευσης σήμερα Μάριο Κάτση,  με πολλά περιουσιακά στοιχεία κινητά και ακίνητα, είναι όπως προκύπτει από την δημοσιοποίηση τους, ο κυβερνητικός Βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ επισημαίνουμε οτι τα περιουσιακά του στοιχεία καλύπτουν τρεις (3) περ. σελίδες της εφημερίδας μας, σε σχέση με το... 1/2 αυτής του έτερου Βουλευτή  Μάριου Κάτση.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ μόνο τα περιουσιακά στοιχεία του έτους  2018 που αφορούν την χρήση του έτους 2017 για κάθε βουλευτή μας, λόγω περιορισμένου χώρου. ΟΣΟΙ συμπολίτες επιθυμούν να έχουν πλήρη εικόνα των οικονομικών τους και για  τα έτη 2015 και 2016, μπορούν να τα δουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση hellenicparliament.gr

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια