ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΑ “ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ” ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΣΤΟΝ... ΑΕΡΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑ!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΑ “ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ” ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΣΤΟΝ... ΑΕΡΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑ!.

ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ σε χώρο αθλοπαιδιών της Θεσσαλονίκης, παρ’ ολίγον θα θρηνούσαμε ένα ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ αγόρι, όταν στο χώρο άθλησης όπου έπαιζε ποδόσφαιρο με άλλα παιδιά, «ΑΠΟΚΟΛΗΘΗΚΕ» το σιδερένιο «ΤΕΡΜΑ» και το τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι. ΕΥΤΥΧΩΣ αποφεύχθηκε το μοιραίο και το παιδί μετά από μακρά νοσηλεία, επέστρεψε στο σπίτι του. ΜΕ αφορμή λοιπόν αυτό το περιστατικό, επιχειρήσαμε να διαπιστώσουμε δειγματοληπτικά έστω, αν υπάρχει ανάλογο πρόβλημα στους Δημόσιους χώρους άθλησης της Ηγουμενίτσας, επιλέγοντας αυτόν με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στα «ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ» (κάτω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος).

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ λοιπόν, όπως διαπιστώνετε σήμερα από τη δημοσιευόμενη φωτό και εσείς, υποθέτουμε και οι Τοπικοί Δημοτικοί Άρχοντες που έχουν την ευθύνη συντήρησης και ασφαλούς λειτουργίας τους, ότι το πρώτο «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΕΡΜΑ» που επιλέξαμε να ελέγξουμε, δεν είναι… καν στερεωμένο! ΕΙΝΑΙ δηλαδή στην ίδια κατάσταση αυτού της Θεσσαλονίκης, που παρ’ ολίγον να στοιχίσει τη ζωή σε δεκάχρονο αγόρι!

ΚΑΙ προς επίρρωση των γραφόμενων μας, επειδή ενδεχομένως κάποιοι θα επιχειρήσουν να τα αμφισβητήσουν ή να τα αποδώσουν ως είθισται όταν δεν τους βολεύουν κάποια σε υστεροβουλία και σκοπιμότητα, χαρακτηρίζοντας αυτό, το δημοσίευμα ως κατασκευασμένο, ζητήσαμε από κάποια παιδάκια που έπαιζαν εκεί να σηκώσουν για λίγο και όσο μπορούσαν, το σιδερένιο τέρμα. ΚΑΙ το… σήκωσαν με ευκολία, (βλέπε σχετ. φωτό).

ΚΑΙ επειδή ως γνωστόν «ΜΙΑ φωτογραφία χίλιες λέξεις» κατά τη σοφή διαχρονική κινέζικη παροιμία, δεν μπορεί πλέον να αμφισβητήσει κανείς την εγκυρότητα του ρεπορτάζ.

ΕΚΤΟΣ αν κάποιοι πιστεύουν γιατί έτσι τους βολεύει, ότι πρόκειται για… ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ!

ΕΠΙΛΗΦΘΕΙΤΕ άμεσα κ. κ. αρμόδιοι της Δημοτικής Αρχής, ελέγχοντας κατ’ αρχάς όλες τις υπό την εποπτεία του Δήμου λειτουργούσες αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να διαπιστώσετε αν αυτές πληρούν τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφαλείας.

ΓΙΑΤΙ υποθέτουμε ότι το ΤΕΡΜΑ που απαθανατίσαμε αποκολλημένο εμείς, δεν θα είναι το μοναδικό στα όρια του Δήμου.

ΜΕ την επισήμανση ότι «κάλλιον το θεραπεύειν του προλαμβάνειν» και την υπόμνηση πως δεν θα έχετε ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ αν, ο μη γένοιτο, που όλοι το απευχόμαστε, θρηνήσουμε θύμα και μάλιστα παιδί, από ακαταλληλότητα αθλητικών εγκαταστάσεων…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια