Ν.Δ: ΑΡΙΣΤΕΙΑ ή ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ;

Ν.Δ: ΑΡΙΣΤΕΙΑ ή ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ;.

κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΕΧΩ ένα γνωστό, που έχει… ένα γνωστό, οργανωμένο μέλος της Ν.Δ από τα γεννοφάσκια του και σήμερα, με το κόμμα του Κυβέρνηση είναι σε αναζήτηση, ας όψεται η ανεργία, τοποθέτησής του ως επικεφαλής πόστου στον κρατικό μηχανισμό.

ΜΕΧΡΙ χθες δεν είχε και πολλές ή μάλλον είχε ελάχιστες ελπίδες, γιατί οι θέσεις που θα μπορούσε να «αξιοποιηθεί» απαιτούσαν τουλάχιστον πτυχίο ΑΕΙ της ημεδαπής ή αλλοδαπής. ΚΑΙ ο γνωστός του… γνωστού μου, έχει μεν ένα πτυχίο από ένα… κολέγιο της Ιταλίας, το οποίο όμως δεν το αναγνωρίζει ο ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμο ΑΕΙ.

Η απορία πολλών εκτός των άλλων, είναι και το πώς πήρε έστω αυτό το μη αναγνωρισμένο πτυχίο εν Ελλάδι από κολέγιο πόλης της Ιταλίας, την οποία όλοι γνωρίζουμε ότι ζήτημα είναι αν την επισκέφθηκε δύο-τρεις φορές συνολικά! ΜΕΤΑ όμως την τροποποίηση του σχετικού Νόμου από την Κυβέρνηση προκειμένου να επιλεγεί τελικά ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της Ε.Υ.Π., θέσης νευραλγικής και πολύ σημαντικής κάνοντας δεκτό «ΠΤΥΧΙΟ»… μουσικών σπουδών του σε κολέγιο της Αγγλίας μη αναγνωρισμένο όμως από το ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμο ΑΕΙ, λέτε πλέον να ελπίζει και ο γνωστός του… γνωστού μου, αφού ανάλογη σχετική περίπτωση είναι, ότι κάπου θα… «τρουπώσει» και αυτός στον κρατικό μηχανισμό, αφού είναι του κόμματος και το κόμμα κυβερνά; Α;

ΤΕΛΙΚΑ για να το εμπεδώσουμε, όταν η Ν.Δ ως Αντιπολίτευση ήταν φανατικά υπέρ της… ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ με τέτοιους διορισμούς και (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ πρόκληση αυτά που κάνει εννοούσε;

ΕΙΠΑΜΕ για να καταλάβουμε και εμείς οι αδαείς…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια