ΛΙΜΑΝΙ “ΝΑΥΜΑΧΙΑ” ΣΕ... ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ - “ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΝ ΔΕΡΑΣ” Ο Ο.Λ.ΗΓ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ...

ΛΙΜΑΝΙ “ΝΑΥΜΑΧΙΑ” ΣΕ... ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ - “ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΝ ΔΕΡΑΣ” Ο Ο.Λ.ΗΓ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ....

ΕΝ αναμονή της καλύψεως των θέσεων που θα… «ΧΗΡΕΥΣΟΥΝ» μετά την εκούσια η αναγκαστική αναλόγως, «αποστρατείας» των μέχρι σήμερα επικεφαλής αυτών, των Τοπικών δηλαδή δημόσιων δομών και Οργανισμών σε επίπεδο κομματικών στελεχών, παραγόντων και παραγοντίσκων της επίσης Τοπικής Ν.Δ., επικρατεί αναβρασμός. ΑΦΟΥ ως γνωστόν, γνωστότερο δεν γίνεται και αποτελεί κοινό μυστικό, οι ενδιαφερόμενοι να «καταλάβουν» τις εκκενούμενες αυτές θέσεις, είναι πολλαπλάσιως περισσότεροι από τον απαιτούμενο αριθμό. ΜΕ πρώτη στις προτιμήσεις των ενδιαφερόμενων, αυτή του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας, για λόγους που καλύτερα από εμάς, γνωρίζουν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι…

«ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ» η προαναφερόμενη, περιζήτητη από πολλούς θέση, η οποία όμως όπως διαπιστώνεται από το ρεπορτάζ, μπορεί να αποβεί… «ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ» και να ανοίξει τελικά «Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ», με συνέπειες μη προβλέψιμες προς το παρόν, σε Τοπικό, εσωκομματικό και όχι μόνο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ επίπεδο.

ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ αφενός οι «μνηστήρες» της θέσης αυτής είναι πολλοί και πολλές με διαφορετικές, ένας – μία έκαστος – εκάστη εξ αυτών κομματικές καταβολές και αναφορές, αλλά η θέση παραμένει ΜΙΑ (1)!

ΗΔΗ ένας άτυπος, ακήρυκτος τοπικός  εσωκομματικός «πόλεμος» άρχισε και μαίνεται κλιμακούμενος από τους διεκδικητές της, για τους ίδιους ή… τα τέκνα αυτών, αναλόγως!

ΜΕ κομματικά στελέχη που την διεκδικούν, να δηλώνουν πως «εμείς μιλάμε απευθείας με τον πρόεδρο», τον Κυριάκο, τον πρωθυπουργό δηλαδή!! ΕΝΤΑΞΕΙ σας… πιστεύουμε! ΚΑΙ άλλα να θεωρούν βέβαιη την επιλογή τους για τη θέση αυτή, γιατί τους την έταξε προεκλογικά, ο επανεκλεγείς και μάλιστα πανηγυρικά βουλευτής ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ (ΩΧ – ΩΧ – ΩΧ)!

ΚΑΙ άλλα στελέχη, να θεωρούν ότι δικαιούνται τη θέση αυτοδικαίως, αφού προσέφεραν ως αιρετοί στις τοπικές κομματικές οργανώσεις, έτη και έτη τώρα…

ΤΕΛΙΚΑ, ποιός-α θα επιλεγεί αν επιλεγεί από τη μακρά λίστα των ενδιαφερόμενων  τοπικών κομματικών στελεχών; ΓΙΑΤΙ προσωπικά δεν αποκλείουμε καθόλου, τουναντίον μάλιστα, η θέση αυτή, όπως και άλλες (π.χ. Διοικητή Νοσοκομείου Φιλιατών, Τοπικών Προνοιακών Δομών, Φορέα Διαχείρισης Καλαμά κ.λπ.), να στελεχωθούν με αδιάβλητη διαδικασία αξιολόγησης ενδιαφερόμενων που ενδεχομένως να μη κατάγονται καν από εδώ. ΑΠΟ τεχνοκράτες και manager με ανάλογα πλούσια βιογραφικά. ΑΛΛΩΣΤΕ η βασική στελέχωση από την κυβέρνηση όπως διαπιστώνεται μέχρι σήμερα του κρατικού μηχανισμού, με τέτοια πρόσωπα όχι απαραιτήτως κομματικούς, ενισχύουν το ενδεχόμενο αυτό.

ΣΕ κάθε περίπτωση θα δείξει, κοινώς… «ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ»!

ΚΑΙ επίσης σε κάθε περίπτωση, αναλόγως πια διαδικασία επιλογής θα ισχύσει, ποιός – α θα επιλεγεί τελικά, θα έχουμε και τις ανάλογες αντιδράσεις από άλλους που θα διαπιστώσουν ότι έμειναν… «ΕΚΤΟΣ ΝΥΜΦΩΝΟΣ»!

ΓΙΑ να δούμε τότε, τι στάση θα τηρήσει ο τοπικός κυβερνητικός βουλευτής;

ΠΩΣ θα αντιμετωπίσει τους θεωρούμενους… «ριγμένους» από αυτόν, πολλώ δε μάλλον αν είχε την… φαεινή(;) έμπνευση προεκλογικά να έχει δεσμευθεί σε κάποιους από αυτούς.

Ε ρε γλέντια που θα ‘χουμε! ΕΝ αναμονή λοιπόν…

 

Σ.Σ.

ΣΥΜΦΩΝΑ με έγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες μας, ο πρώην υπουργός και βουλευτής ΜΠΕΖΑΣ, δεν ενδιαφέρεται ούτε πρόκειται να αποδεχθεί τυχόν πρόταση διορισμού του στη θέση αυτή και σε οποιαδήποτε άλλη του κρατικού μηχανισμού στη Θεσπρωτία. ΕΤΣΙ λοιπόν διευκολύνει και τον νυν κυβερνητικό βουλευτή στις όποιες επιλογές προσώπων. ΚΑΤΑ τα λοιπά, καλά… ξεμπερδέματα σε όσους τα χρειαστούν.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια