«ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ «ΦΩΝΗ»... ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΜΠΕΖΑ - ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ;

«ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ «ΦΩΝΗ»... ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΜΠΕΖΑ - ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ;.

ΟΤΑΝ λίγες ημέρες μετά το «ΚΟΨΙΜΟ»(;) ΜΠΕΖΑ από το ψηφοδέλτιο Θεσπρωτίας της Ν.Δ και επίσης λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, η γνωστή,  Πανελλήνιας και μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» αναφέρει και… αιτιολογεί(;) το «ΚΟΨΙΜΟ», διατυπώνοντας συγχρόνως  και την εκτίμηση της περί του τι μέλλει γενέσθαι μετεκλογικά, το δημοσίευμα αυτό για τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράματα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΟΤΑΝ τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» του ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ισχυρού οικονομικού και ποδοσφαιρικού παράγοντα  και συγχρόνως το… ALTER EGO του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, η ίδια σημειωτέον εφημερίδα που με σχετικό δημοσίευμα της στο παρελθόν έφερε τον ΜΠΕΖΑ ως «κομμένο», αναφέροντας πως δεν θα είναι όπως και δεν ήταν τελικά υποψήφιος. ΜΙΑ εφημερίδα που γνωρίζουν όσοι γνωρίζουν πως αυτά που γράφει είναι ουσιαστικά η… «ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ», ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ του, και εν αναμονή πρωθυπουργού ΚΥΡΙΑΚΟΥ, με το αναδημοσιευόμενο στη συνέχεια πρόσφατο σχετικό δημοσίευμα της, φέρει τον «ΚΟΜΜΕΝΟ» μεν από τα ψηφοδέλτια σε προσεχή Κυβέρνηση της Ν.Δ ως ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΟ και προφανώς σε νευραλγικό πόστο ανάλογο  της πολιτικής διαδρομής του, πολιτικών προδιαγραφών και ικανοτήτων του, (συνεπώς ας μη ανησυχούν οι… εποφθαλμιούντες ντόπιοι-ΔΕΞΙΟ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ, θέσεις επικεφαλής των οργανισμών του Δημοσίου τοπικής εμβέλειας, βλέπε π.χ. ΟΛ.ΗΓ κ.λπ), θεωρούμε βέβαιο ότι οι «ΠΗΓΕΣ» της είναι αξιόπιστες.

ΤΟ γεγονός τέλος ότι η εν λόγω εφημερίδα τον κατατάσσει στους «ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ», επίσης εκτιμούμε ότι θέλει, η ίδια(;), ο… κουμπάρος-πρόεδρος  με την κατάταξη του αυτή, να στείλει ανάλογα μηνύματα με πολλούς παραλήπτες κυρίως εντός της παράταξης και ο νοών νοείτω. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ λοιπόν των πολιτικών εξελίξεων…

Σ.Σ

ΠΑΡΑ την ανθρωπίνως δικαιολογημένη κατ΄ εμάς τουλάχιστον πικρία που υποθέτουμε αισθάνεται από τον αποκλεισμό του ως υποψήφιος Βουλευτής ο Μπέζας, μας εκπλήσει το γεγονός ότι δίνει «μάχες» καθημερινά υπερ της Ν.Δ. ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ φίλους και ψηφοφόρους του όπως πολλοί από αυτούς μας ενημερώνουν,  να τη στηρίξουν φανατικά και να μη χαθεί ΚΑΜΙΑ ψήφος. ΠΟΛΙΤΙΚΗ και κομματική υπέρβαση αν και «κομμένος»...

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια