ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ... «ΜΙΚΡΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ»(;) ΚΑΙ Ο «ΔΙΚΟΣ» ΜΑΣ ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ... «ΜΙΚΡΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ»(;) ΚΑΙ Ο «ΔΙΚΟΣ» ΜΑΣ ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ.

ME τους νέους εκλεγέντες και επανεκλεγέντες Περιφερειάρχες, συναντήθηκε στα Κεντρικά γραφεία του κόμματος, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως δήλωσε μέτα τη συνάντηση, πρόθεση του είναι η ίδρυση του «Συμβουλίου των Περιφερειαρχών» που θα συνεδριάζει ανά δίμηνο με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού και των Περιφερειαρχών ως δίαυλος επικοινωνίας της κεντρικής εξουσίας και της περιφερειακής διοίκησης. «Δεν μπορούμε να μιλάμε μόνοι μας για τα μεγάλα έργα στη χώρα, χωρίς συνεννόηση με τους περιφερειάρχες», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης. ΕΠΙΣΗΣ, ο Πρόεδρος της Ν.Δ., επεσήμανε πως θα πρέπει να υπάρξει ανακατανομή αρμοδιοτήτων, με τελικό στόχο την αποτελεσματική διακυβέρνηση και τη μείωση της γραφειοκρατίας.

ΕΝΩ ζήτησε από τους Περιφερειάρχες να του αποστείλουν γραπτώς τις προτάσεις τους, με τις προτεραιότητες τους προκειμένου -αν οι πολίτες του  εμπιστευθούν τη διακυβέρνηση της χώρας, η στενή συνεργασία μαζί τους να ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα και να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο.

ΠΑΡΩΝ στη συνάντηση και ο επανεκλεγείς Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, με τον οποίο ο πρόεδρος είχε κατ’ ιδίαν σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, φιλικό τετ-α-τετ.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια