«ΗΧΗΡΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ... ΠΑΡΑ ΕΝΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΩΛΟ

«ΗΧΗΡΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ... ΠΑΡΑ ΕΝΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΩΛΟ.

«ΕΚΠΛΗΞΗ» για άλλους και ειδικότερα για τον νυν και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλο και τους περί αυτών υποστηρικτές της υποψηφιότητας του ευχάριστη και για άλλους… δυσάρεστη για να γράφουμε τα πράγματα με τα όνομα τους, ήταν η ανακοίνωση της υποψηφιότητας με τον συνδυασμό του στο… ΠΑΡΑ ΕΝΑ και κυριολεκτούμε της κατάθεσης του συνδυασμού, του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΑΚΟΥ.

ΜΙΑ υποψηφιότητα που σε κάθε περίπτωση δεν περνά απαρατήρητη και λόγω… ύψους αλλά κυρίως λόγω πολιτικής εμβέλειας και ευρύτερης αποδοχής του, από την τοπική κοινωνία.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΚΟΣ ο οποίος επίσης μας εξέπληξε ή για να κυριολεκτούμε μας αιφνιδίασε λίγους μήνες πριν όταν ανεξαρτητοποιήθηκε από Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ διαφωνώντας με κάποιες επιλογές της, επανέρχεται σήμερα συμμετέχοντας ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος αυτή τη φορά στην Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού και ειδικότερα στο Δήμο Ηγουμενίτσας. ΜΕΤΑ από τρείς (3) συνεχόμενες θητείες ως αιρετός Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης αρχικά και Περιφερειακός Σύμβουλος και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στη συνέχεια, θεώρησε πως «έκλεισε» ο κύκλος του στην Περιφέρεια και επέλεξε να ασχοληθεί με τον Δήμο. ΝΑ υπενθυμίσουμε ότι στα προαναφερόμενα αιρετά αξιώματα, εκλεγόταν πανηγυρικά στις τρείς (3) πρώτες θέσεις πάντα, με ελάχιστη διαφορά ψήφων από τους πρώτους. ΑΝ και χαμηλών τόνων, έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής κατά τη θητεία του στην αιρετή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια. ΕΝΩ κανείς δεν αμφισβητεί την διεισδυτικότητα που έχει στο εκλογικό σώμα, απολαμβάνοντας της εκτίμησης και αποδοχής των συμπολιτών – δημοτών – ψηφοφόρων. ΣΕ αυτό, εκτός της προσωπικής του Πολιτικής – Αυτοδιοικητικής διαδρομής και Κοινωνικής συμπεριφοράς, συμβάλλει αναμφιβόλως και το επάγγελμα του, Ιατρός – Παιδίατρος γαρ. ΜΕ την διεισδυτικότητα του να κορυφώνεται κυρίως στις… μητέρες νηπίων και παιδιών, θεωρείται ότι η υποψηφιότητά του, ενισχύει σημαντικά τον συνδυασμό του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για έναν υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, που ας είμαστε ειλικρινής, κάθε επικεφαλής συνδυασμού υποψήφιος Δήμαρχος θα επιθυμούσε τα μάλα να είναι στο δικό του. ΕΙΝΑΙ μια ισχυρή χωρίς αμφιβολία υποψηφιότητα. ΚΑΛΗ επιτυχία του ευχόμαστε.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια