ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ «ΜΑΪΜΟΥ» ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ «ΜΑΪΜΟΥ» ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ.

ΟΡΓΙΑΖΕΙ την περίοδο αυτή την προεκλογική που διανύουμε, η εκστρατεία πρωτίστως ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ των συμπολιτών με την διασπορά ψευδών «κατασκευασμένων» FAKE NEWS ειδήσεων σε βάρος υποψήφιων κυρίως Περιφερειαρχών και Δημάρχων. ΜΙΑ ενορχηστρωμένη «επίθεση» με... μαέστρο διαφορετικό κάθε φορά, αναλόγως του ΠΟΙΟΣ είναι ο ΣΤΟΧΟΣ! ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ή δημιουργία τεχνητού κλίματος επικείμενης ήττας ή θριαμβευτικής νίκης, αναλόγως κάθε φορά σε ποιους υποψήφιους Περιφερειάρχες – Δημάρχους στοχεύουν. ΜΙΑ κατ’ αρχάς επιεικώς απαράδεκτη πολιτικά, ηθικά και δεοντολογικά τακτική και πρακτική, που σηματοδοτεί μια κατευθυνόμενη πάντα φασίζουσα νοοτροπία.

ΓΙΑΤΙ είναι άκρως φασιστικό το ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΟ «πες, πες στο τέλος κάτι θα μείνει». ΓΙΑΤΙ αντίκεινται στους κανόνες διεξαγωγής του πολιτικού παιχνιδιού με βασικό στοιχείο αυτών, των κανόνων, τον πολιτικό πολιτισμό. ΓΙΑΤΙ οι «κατασκευαστές» ψευδών ειδήσεων, οι εκ πεποιθήσεως παραπληροφορητές της κοινής γνώμης και επαγγελματίες λασπολόγοι, υπονομεύουν και βάλλουν ευθέως κατά της  δημοκρατίας. ΚΑΤΑ των δημοκρατικών θεσμών και της πολιτικής δεοντολογίας που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ισχύει την προεκλογική περίοδο.

ΓΙΑ να έχουν τη δυνατότητα οι πολίτες – συμπολίτες – δημότες, να επιλέγουν ΠΟΙΟΝΠΟΙΟΥΣ θα ψηφίσουν για να τους εκπροσωπήσουν στην Α΄ βαθμού εξουσία την εγγύτερη προς αυτούς που είναι η Αυτοδιοίκηση, δηλαδή τους ικανότερους και εντιμότερους.

ΑΥΤΟΥΣ που χωρίς δόλο, σκοπιμότητα και οποιουδήποτε είδους υστεροβουλία επέλεξαν να «ΕΚΤΕΘΟΥΝ» στην κρίση τους και να διεκδικήσουν την ψήφο τους.

ΓΙΑ να εκλεγούν αν εκλεγούν Περιφερειάρχες ή Δήμαρχοι, με αποκλειστικό και μόνο σκοπό να γίνουν ΥΠΗΡΕΤΕΣ και όχι αφεντάδες του λαού, των πολιτών, συμπολιτών, ψηφοφόρων τους. ΧΩΡΙΣ να αποσκοπούν σε αποκόμιση οποιουδήποτε προσωπικού οφέλους από την άσκηση της εξουσίας με εντιμότητα, χρηστή διοίκηση και διαφάνεια.

ΟΣΟΙ λοιπόν εσκεμμένα μετέρχονται κάθε μέσο και τρόπο θεμιτό και αθέμιτο κυρίως προκειμένου να παραπληροφορήσουν, παραπλανήσουν και κατευθύνουν εκεί που αυτοί και τα δικά τους συμφέροντα επιβάλλουν τους ψηφοφόρους των προσεχών εκλογών, πρέπει να απομονωθούν και αγνοηθούν επιδεικτικά από τους ίδιους τους ψηφοφόρους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ τις τελευταίες ημέρες να δημοσιοποιούνται ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ «ΜΑΪΜΟΥ» που υποτίθεται διενήργησαν έγκυρες(;) και αξιόπιστες Αθηναϊκές Εταιρείες Δημοσκοπήσεων, αφορώσες υποψήφιους της περιοχής. ΓΙΑ τους οποίους αποφαίνονται… εμφαντικά ακόμη και για τα ακριβή SIC!! ποσοστά που θα λάβει ένας έκαστος εξ αυτών. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ που αποδεικνύεται εκ των υστέρων ότι διενεργούνται από εταιρείες «φαντάσματα» ή άλλων μη αναγνωρισμένων από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ και άλλων που η αφερεγγυότητα, μεροληψία και αναξιοπιστία τους, βρίσκεται στο ΝΑΔΙΡ! ΟΙ οποίες όμως έχουν αναρτήσει και δημοσιοποιήσει γενικώς, τα περίφημα δημοσκοπικά τους ευρήματα.

ΑΦΟΥ έχουν ήδη αποφανθεί αυτές πριν από εμάς για εμάς, το ΠΟΙΟΣ θα εκλεγεί Περιφερειάρχης, τι ποσοστό θα πάρει η κάθε παράταξη, ποιές θα… περάσουν στον Β΄ γύρο και ποιός θα είναι ο νικητής, μετά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις θιγόμενων από αυτές υποψηφίων υποχρεώνονται σε αναδίπλωση.

ΓΙΑ να ανασκευάσουν αυτά που μέχρι χθες δημοσιοποιούσαν ως έγκυρα, αποκαθιστώντας έτσι τους θιγόμενους. Η παραπληροφόρηση όμως έχει προηγηθεί, τα κατασκευασμένα εκλογικά αποτελέσματα έχουν δημοσιοποιηθεί και ένα ικανό ποσοστό ενδεχομένως  συμπολιτών να έχει επηρεαστεί από αυτή.

ΥΠΟΠΤΑ «παιχνίδια» με ύποπτους παίκτες, που στοχεύουν στην αποδυνάμωση Υποψηφιοτήτων που κερδίζουν έδαφος καθημερινά και περισσότερο. ΠΟΥ η εκλογή ή επανεκλογή τους θεωρείται δεδομένη από την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών – ψηφοφόρων και η οποία βεβαίως ενοχλεί και ανησυχεί αναλόγως, το αντίπαλο ή αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα. ΠΟΥ για να αντιστρέψουν υπέρ τους το προεκλογικό κλίμα, επιτίθενται κατά των πολιτικών αντιπάλων τους μετερχόμενοι οποιοδήποτε ανέντιμο μέσο, θιασώτες του Μακιαβελικού αξιώματος «Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ».

ΑΥΤΑ όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις «ΜΑΪΜΟΥ», τις κατευθυνόμενες, υποκινούμενες και βεβαίως ΑΔΡΑ αμειβόμενες.

ΓΙΑΤΙ υπάρχουν και οι άλλοι… επαγγελματίες ψιθυριστές, λασπολόγοι, συκοφάντες και «παραγωγοί» επίσης κατασκευασμένων ειδήσεων, οι οποίοι κινούνται ανάμεσά μας.

ΚΑΙ «μεταφέρουν» μάλιστα ενίοτε με ύφος… συνωμοτικό μη τους ακούσει και κανείς, ότι «ΣΑΡΩΝΕΙ» ο τάδε υποψήφιος και αντιστοίχως πατώνει ο δείνα.

ΟΤΙ ο «Χ» υποψήφιος Δήμαρχος «παίρνει» τις εκλογές πανηγυρικά από την Α΄ Κυριακή!! ΚΑΙ ας είναι πέντε (5) π.χ. οι υποψήφιοι στο Δήμο αυτό.

ΔΗΛΑΔΗ υπάρχει ο «ΕΝΑΣ», ο δαφνοστεφανομένος που θα τα… ΣΑΡΩΣΕΙ όλα και θα αφήσει τη σκόνη του σε όλους τους άλλους…

ΝΑ σημειωθεί επίσης πως υπάρχουν και λασπολόγοι – επαγγελματίες συκοφάντες υποψήφιων που δεν περιορίζονται μόνο στην εκτίμηση μετά βεβαιότητας του εκλογικού αποτελέσματος, ΥΠΕΡ πάντα του «δικού» τους υποψήφιου. ΑΛΛΑ και οι καταφερόμενοι κατά των πολιτικών ή του κυρίως πολιτικού αντιπάλου τους, με σκαιούς και απαράδεκτους ισχυρισμούς. ΠΟΛΛΩ δε μάλλον διαδίδοντας αναίσχυντα χωρίς να ΟΡΡΩΔΟΥΝ ΠΡΟ ΟΥΔΕΝΩΣ οτιδήποτε ψευδές και προδήλως συκοφαντικό γι’ αυτούς. ΓΙΑ την προσωπικότητά τους,  για υποτιθέμενα σκάνδαλα αν είναι ήδη εν ενεργεία Δήμαρχοι και άλλα τινά επιεικώς απαράδεκτα.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ πως οφείλουμε όλοι οι συμπολίτες, να στρέψουμε επιδεικτικά την πλάτη σε αυτούς τους λαθρόβιους τύπους του τοπικού κοινωνικού περιθωρίου.

ΝΑ αρνούμαστε ακόμη και να ακούσουμε έστω και από ευγένεια, να καταφέρονται εναντίον υποψήφιων όποιοι και αν είναι αυτοί.

ΝΑ τους απομονώσουμε κοινωνικά και πολιτικά και να μη αφήσουμε τις αθλιότητες τους, να δηλητηριάσουν την τοπική, πολιτική, προεκλογική αναμέτρηση. ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ εμείς με τα δικά μας κριτήρια, την άποψη που έχουμε διαμορφώσει για κάθε υποψήφιο, ΠΟΙΟΝ από αυτούς θα ψηφίσουμε. ΠΟΙΟΝ θα εμπιστευτούμε να διαχειριστεί τις τύχες μας τα προβλήματα του Δήμου και την καθημερινότητά μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια. ΚΑΙ σε κάθε περίπτωση να συνειδητοποιήσουμε ότι ΕΜΕΙΣ και μόνο εμείς, έχουμε το δικαίωμα και το προνόμιο να αποφασίζουμε ΠΟΙΟΙ θα εκλεγούν, όχι κατευθυνόμενοι από «πληρωμένους» επαγγελματίες «μισθοφόρους» λασπολόγους, κοινούς συκοφάντες, κατασκευαστές ψευδών ειδήσεων και προβοκάτορες!!

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια