ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ «ΠΥΡΗΝΙΚΟ»... ΟΠΛΟ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ «ΠΥΡΗΝΙΚΟ»... ΟΠΛΟ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ.

«Η ΟΒΙΣ (ΟΒΙΔΑ-ΧΕΙΡΟΜΒΟΜΒΙΔΑ) - Η ΓΡΑΦΙΣ (ΓΡΑΦΙΔΑ-ΠΕΝΑ) και η ΨΗΦΟΣ» όταν χρησιμοποιούνται και αξιοποιούνται κατάλληλα μπορούν να επιφέρουν τα ίδια αποτελέσματα, να έχουν τις ίδιες επιπτώσεις, αναλόγως σε ΠΟΙΟΥΣ και ΓΙΑΤΙ «απευθύνονται» - καταφέρονται – επιτίθενται.

Η διαχρονική αυτή ρήση του ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ ακριβώς επειδή είναι διαχρονική, επαναλαμβάνεται αενάως… και σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικές και πολιτικές μέχρι και σήμερα.

ΚΑΙ γιατί την θυμήθηκες τώρα; ΘΑ αναρωτηθείτε ευλόγως όσοι μας διαβάζετε. ΓΙΑΤΙ απλούστατα τώρα επίκεινται διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. ΚΑΙ από τα προαναφερόμενα «ΟΠΛΑ» με τις ίδιες επιπτώσεις αν, όταν και αναλόγως από ποιούς και για ποιούς χρησιμοποιούνται αυτές, οι εκλογές δηλαδή, προσφέρονται για χρησιμοποίηση από μέρους των πολιτών, συμπολιτών, δημοτών, ψηφοφόρων εν γένει… μέρους αυτών!

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ η ΓΡΑΦΙΔΑ αφορά αυτούς που «αρθρώνουν», διατυπώνουν γραπτό και μη δημόσιο λόγο, όχι απαραιτήτως δημοσιογραφώντας αλλά και οποιοσδήποτε πολίτης-συμπολίτης γράφει, «φιλοξενούμενων» των απόψεων του σε Τοπικά κυρίως εν προκειμένω, μέσα ενημέρωσης.

ΑΛΛΑ το βασικότερο από τα προαναφερόμενα αυτά «ΟΠΛΑ» με τις ίδιες… «παράπλευρες απώλειες» των άλλων που έχουν στα χέρια τους και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν αναλόγως στρεφόμενοι με αυτό κατ’ εκείνου ή εκείνων που επιλέγουν να «ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ» την ημέρα των εκλογών, είναι η ΨΗΦΟΣ.

ΑΥΤΟ το πανίσχυρο «όπλο» που μπορούν οι πολίτες-συμπολίτες ψηφοφόροι να το χρησιμοποιήσουν, βάλλοντας… κατά ριπάς ή κανονικά αναλόγως το «στόχο», τον πολιτικό εν προκειμένω που επιλέγουν.

Η πανίσχυρη ΨΗΦΟΣ μας που μπορούμε να κάνουμε χρήση αυτής μόνο κάθε φορά που διενεργούνται εκλογές Βουλευτικές ή Δημοτικές.

ΚΑΙ με τη δύναμη που μας δίνει αυτή, να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ αυτούς τους πολιτικάντηδες του κερατά είτε της Κεντρικής Πολιτικής σκηνής, είτε της Τοπικής, δηλαδή Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δημάρχους αν στις προηγούμενες εκλογές ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ την ΨΗΦΟ μας εμπαίζοντας μας προκλητικά και ασύστολα. ΑΝ εξελέγησαν με την ΨΗΦΟ την δική μας πάντα στο αξίωμα, για να μη τιμήσουν κατά τη θητεία τους, ούτε αυτό, ούτε εμάς που τους αναδείξαμε σε αυτό. ΠΟΥ αποδείχθηκαν ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ και ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ όσον αφορά τις προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις τους, σε σχέση με την πολιτική συμπεριφορά μετά την εκλογή τους.

ΠΟΥ μας «πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες» και μας φλόμωσαν στο «πολιτικό μπαλαμούτι», πολιτικάντηδες, λαϊκιστές και περιστασιακοί πολιτικοί εκλεγέντες ελέω πολιτικών συγκυριών…

ΠΟΥ έταξαν και υποσχέθηκαν στο σύνολο των πολιτών-συμπολιτών-δημοτών ή και… κατά μόνας απίθανα πράγματα, τα οποία ήταν μεν ηλίου φαεινότερον ότι δεν μπορούσαν να υλοποιήσουν αυτά. ΑΛΛΑ επειδή ως γνωστόν «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία» και επειδή επίσης ως γνωστόν υπάρχουν συμπολίτες σε απόγνωση πολύ μεγαλύτερη σήμερα σε σχέση με το χθες ένεκα οικονομικής κρίσης, ανέχειας κ.λπ που πίστεψαν προεκλογικά τις όποιες πα…ριές του κάθε πικραμένου πολιτικάντη. ΓΙΑ να διαψευστεί βεβαίως παταγωδώς η εμπιστοσύνη που τους έδειξαν με την ψήφο τους, προς αυτούς και να αποδειχθούν οι ελπίδες τους φρούδες…

ΓΙΑΤΙ εκτός από προεκλογικοί ψεύτες και παπατζήδες, «διακρίθηκαν» κατά τη θητεία τους από ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, αποδεικνυόμενοι  κατώτεροι των περιστάσεων.

ΑΥΤΟΥΣ λοιπόν τους… «περιστασιακούς», τους πολιτικούς καιροσκόπους, αριβίστες, αμοραλιστές και επί πλέον λαϊκιστές, μπουρδολόγους ΘΑ – ΘΑ - ΤΖΗΔΕΣ αλλά και ΑΒΟΥΛΟΥΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ-ΜΟΙΡΑΙΟΥΣ ΑΝΤΑΜΑ για να θυμηθούμε και τον μεγάλο ΒΑΡΝΑΛΗ, έχουμε τη δυνατότητα με το όπλο που διαθέτουμε και δεν… αστοχεί ποτέ, δηλαδή την ΨΗΦΟ μας, να τους στείλουμε σπίτια τους.

ΝΑ τους αποδείξουμε πως ΜΙΑ φορά μας κορόιδεψαν και τους πήραμε χαμπάρι. ΟΤΙ εμείς τους «ανεβάζουμε» στο θρόνο της εξουσίας, εμείς έχουμε τη δύναμη να τους… αποκαθηλώσουμε από αυτόν.

ΟΣΟΝ αφορά άλλους επίδοξους υποψήφιους σωτήρες μας, που δεν τους δόθηκε στο παρελθόν η δυνατότητα να μας… σώσουν, που δεν άσκησαν εξουσία για να μπορούμε να τους κρίνουμε και αξιολογήσουμε αναλόγως, με αυτούς ας είμαστε πολύ έως πάρα πολύ… ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ – ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ και ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ στις όποιες μεγαλοστομίες τους.

ΑΣ περάσουμε από «κόσκινο» αυτούς και τις εξαγγελίες τους, τα μεγάλα λόγια για μεγάλα έργα, προκειμένου να τους εμπιστευθούμε με την ψήφο μας. ΒΕΒΑΙΩΣ ελλοχεύει πάντα το ενδεχόμενο να «πέσουμε»  έξω.

ΝΑ πιστέψουμε, να εμπιστευτούμε κάποιους άλλους από αυτούς που σήμερα μας «κυβερνούν», σε Κεντρικό-Τοπικό επίπεδο για να διαψευστούμε παταγωδώς  και από αυτούς. ΣΤΗΝ περίπτωση αυτή, θα γνωρίζουν ότι θα το ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ την επόμενη φορά και καταδικαζόμενοι από όλους εμάς στην πολιτική αφάνεια ΑΠΑΞ και μόνο εκλεγέντες Βουλευτές, Δήμαρχοι κ.λπ.

ΝΑ το πιστέψουν όμως αυτό και να τους αποδείξουμε επί τέλους ότι δεν απευθύνονται σε πολίτες-συμπολίτες κάφρους και ιθαγενείς υπηκόους Β΄ κατηγορίας. ΑΛΛΑ σε σκεπτόμενους, προβληματιζόμενους και μη ανεχόμενους να τους ΕΜΠΑΙΖΕΙ κανείς για να κατακτήσουν με τη δική μας συμβολή το «ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ» της εξουσίας, αποκομίζοντας πλείστα όσα οφέλη από αυτή και «πίνοντας» ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ.

ΕΠΙ τέλους ας πούμε ΟΛΟΙ τέλος σε αυτό το άθλιο πολιτικό αλισβερίσι. ΑΣ πούμε ΟΧΙ στους πολιτικάντηδες, ΟΧΙ στους ψεύτες, ΟΧΙ στους επαγγελματίες,  παπατζήδες της πολιτικής, ΟΧΙ στους ανίκανους και αδιάφορους, ΟΧΙ σε αυτούς που επιδιώκουν  να εκλεγούν… «αγωνιζόμενοι περί πάρτης»! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ θα ισχύει και για εμάς το «Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ»…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια