ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΕ... “ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ” ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΕ... “ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ” ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ.

ΕΝ αναμονή των ανακοινώσεων των πρώτων ονομάτων υποψήφιων με τη Ν.Δ στις Βουλευτικές εκλογές ανά την Ελλάδα την 10η Ιανουαρίου όπως έχει δεσμευτεί ο πρόεδρος της, κατ΄ επέκταση και στη μικρή και φτωχή μας Θεσπρωτία. ΓΙΑ να δούνε αλλά και να δούμε, να ακούσουν οι ενδιαφερόμενοι – ες να είναι υποψήφιοι αλλά και εμείς οι εν δυνάμει ψηφοφόροι τους, ποίοι – ες θα είναι τελικά.

ΝΑ δούμε κατ’ αρχάς αν στην πρώτη «παρτίδα» ανακοίνωσης υποψήφιων, θα περιλαμβάνονται και από την δική μας περιοχή. ΜΠΟΡΕΙ και όχι και να τους μάθουμε στη Β΄ φάση.

ΣΕ κάθε περίπτωση θα έχει… φάση, η όλη φάση! ΚΥΡΙΩΣ με κάποια ντόπια ψωνισμένα νούμερα που την έχουν ήδη… «δει» Βουλευτές, ίνα μη είπωμεν και Υπουργοί ακόμη, ως κολλητοί(;), πλάκα έχουν, του Πρόεδρου Κυριάκου. ΘΑ είναι κατ’ αρχάς υποψήφιοι-ες όπως… λυσσωδώς σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ επιδιώκουν ή θα μείνουν στην… ΑΠ’ ΕΞΩ για να γελάσει  ο κάθε πικραμένος; ΟΨΟΜΕΘΑ ή επί το λαϊκότερον «κοντός ψαλμός αλληλούια»!

ΒΕΒΑΙΩΣ αναφερόμαστε στους δύο (2) από τους επί πλέον υποψήφιους-ες που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ στη Θεσπρωτία ήτοι εν συνόλω τέσσερις (4) που είναι ο απαιτούμενος αριθμός. ΑΦΟΥ οι δύο (2) θέσεις έχουν ήδη «καπαρωθεί» από τους εν ενεργεία Βουλευτή ΓΙΟΓΙΑΚΑ και τον τέως που επιθυμεί διακαώς, τι διακαώς λυσσωδώς, τι λυσσωδώς… απεγνωσμένα να ξανά-γίνει εν ενεργεία ΜΠΕΖΑ.

ΑΥΤΑ ισχύουν υπό την αίρεσιν πάντα, ότι δεν θα προκύψει για τους προαναφερόμενους τίποτε… απρόοπτο κώλυμα και μείνει τελικά κάποιος από τους δύο (2) εκτός νυμφώνος.

 

ΛΕΤΕ; ΓΙΑ να δούμε τι θα δούμε και θα ακούσουμε τελικά…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια