ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ: TO ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΩΤΙΣΜΟ - ΉΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ: TO ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΩΤΙΣΜΟ - ΉΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ.

Με σημερινή απόφαση(ΑΔΑ ΩΗΗΘ465ΧΙ8-ΒΧΒ) του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδηκαι ύστερα από πρόταση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, εγκρίνεται η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ο ηλεκτροφωτισμός του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας  ύψους 255.000 € 

Ο φωτισμός του Σταδίου θα αξιοποιήσει στο μέγιστο τις υποδομές του,  θα επεκτείνει το χρόνο προπόνησης των αθλητών των ακαδημιών της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης, των αθλητών του στίβου και όλων των δημοτών που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις υποδομές και προς το παρόν αδυνατούν λόγω του περιορισμού του χρόνου χρήσης του σταδίου.  

 

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ  Μάριος Κάτσηςδήλωσε για την εξέλιξη αυτή:  

«
Είμαστε πολύ χαρούμενοι επειδή έγινε το καθοριστικό βήμα για να αποκτήσει φωτισμό το Στάδιο της πρωτεύουσας, γιατί είναι απαράδεκτο το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει. Έγινα δέκτης του αιτήματος και από αθλητικούς συλλόγους της περιοχής αλλά και από πολίτες και διαπίστωσα  ότι το αίτημα είναι δίκιο, ενώ είναι γνωστή  η πολιτική απόφαση της κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει έργα με κοινωνική ανταποδοτικότητα.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Ηγουμενίτσας, τις τεχνικές του υπηρεσίες και τους μηχανικούς του Υπ. Αθλητισμού κατατέθηκε η μελέτη και τα αρμόδια Υπουργεία εξασφάλισαν τις απαραίτητες πιστώσεις. Τους ευχαριστούμε όλους, και ιδιαιτέρως τον Γ.Γ. του Υπ. Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό για την έμπρακτη στήριξη. Πλέον θα πρέπει ο Δήμος να τρέξει τις διαδικασίες προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο και να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό».

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια