ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ BEACHVOLLEYΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ BEACHVOLLEYΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και στο Δήμο Ηγουμενίτσας, η οποία αφορά την κατασκευή γηπέδου beachvolleyστην Ηγουμενίτσα.

Ο Μάριος Κάτσης δήλωσε σχετικά με την θετική αυτή εξέλιξη: Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών της περιφέρειας, προχωρά ταχύτητα στην ανάπτυξη και τη στήριξη αθλητικών υποδομών, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό που άφησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Οι συμπολίτες μας αποκτούν πλέον έναν νέο χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας στην Ηγουμενίτσα. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός, και γι αυτό είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη σημερινή εξέλιξη. Προτρέπω το Δήμο  Ηγουμενίτσας να προχωρήσει με ταχύ βήμα, ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και ο η νέα αυτή αθλητική υποδομή να αποδοθεί στην τοπική κοινωνία.

 

Η κατασκευή του γηπέδου beachvolley στο Δήμο Ηγουμενίτσας, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018, με το ύψος της χρηματοδότησης να φτάνει τις 50.000€.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια