Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

 Χιλιάδες συνταξιούχοι από όλους τους νομούς  Θεσσαλίας,  ΗπείρουΜακεδονίας και Θράκης διαδήλωσαν στη Θεσσαλονίκη στις 19.11.2018 με κυρίαρχο σύνθημα: «Ούτε αναβολή, ούτε αναστολή, ο νόμος Κατρούγκαλου να καταργηθεί».  Στην συγκέντρωση πήραμε μέρος και  συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ και ΙΚΑ από την Θεσπρωτία που φθάσαμε στην Θεσσαλονίκη με τρία λεωφορεία.

Η πλατεία στο Άγαλμα του Βενιζέλου γέμισε ασφυκτικά με συνταξιούχους. Κεντρικός ομιλητής στην συγκέντρωση ήταν ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, ενώ χαιρέτισαν ο Θεόδουλος Παπανίδης εκ μέρους των Συνταξιούχων Δημοσίου και ο Γιώργος Κουτονίδης , Α’ αντιπρόεδρος της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, που κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Οι συνταξιούχοι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το Πανελλαδικό, πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο  στο Σύνταγμα, στις 15 Δεκέμβρη 2018, στις 12:30 το μεσημέρι και την πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

 

Ηγουμενίτσα 21/11/2018

Ο πρόεδρος                                             Ο γραμματέας

Τάκης Πετσίνης                                        Δήμος Κώτσιας

 

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια