ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας καταγγέλλει στην εργατική τάξη του νομού το βρώμικο ρόλο της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, που κάθε μέρα φροντίζει να αποδεικνύει ότι στέκεται στο πλευρό των μεγαλοεργοδοτών και των συμφερόντων τους και ενάντια στους εργαζόμενους, στα συνδικάτα και τους αγώνες τους.

 

Μπροστά στην καθημερινή αποκάλυψη του βρώμικου ρόλου τους από το ΠΑΜΕ, στη σημερινή συνάντηση που πραγματοποίησαν με την κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ζήτησαν τα συνέδρια της ΓΣΕΕ και των άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων να γίνονται με τα ΜΑΤ και το συνδικαλιστικό της ασφάλειας, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να διατηρήσουν τις «θεσούλες» τους μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.

 

Έχουν χάσει κάθε «τσίπα».

 

Ξεδιάντροπα, ζητάνε την προστασία της αστυνομίας για να ελέγξουν τους συσχετισμούς με νόθους αντιπροσώπους σε συνέδρια – παρωδία, μακριά από την εργατική τάξη και τα προβλήματά της.

 

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια