“ΑΓΙΟ... ΒΑΣΙΛΗΣ” Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ - ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

“ΑΓΙΟ... ΒΑΣΙΛΗΣ” Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ - ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ....

Ο υπουργός Ναυτιλίας, συνοδευόμενος από τον Θεσπρωτό αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Ράπτη, βρέθηκε στην Ηγουμενίτσα, αλλά και στη Σαγιάδα, όπου εκτός από τα θέματα, κυρίως αυτά της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας,  που συζήτησε με υπηρεσιακούς παράγοντες κατά την επίσκεψή του στο Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, στην 3η Πριφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος και στο Λιμενικό Σταθμό Σαγιάδας, ξανατέθηκε το θέμα της παραχώρησης στο δήμο Ηγουμενίτσας της χερσαίας ζώνης του ΟΛΗΓ.

ΤΟΣΟ κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΟΛΗΓ Ανδρέα Νταή, όσο και κατά τη συνάντησή του με τον αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη, το ζήτημα αυτό κυριάρχησε.

ΟΠΩΣ και ο προηγούμενος υπουργός Παναγιώτης Κουρουπλής, έτσι και ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι εξετάζεται η θετική δρομολόγηση και διευθέτηση του αιτήματος της τοπικής κοινωνίας.

 

Ωστόσο, παρότι αυτό ειπώνεται εδώ και πολλά χρόνια, δεν έχει θπάρξει κάποια εξέλιξη. Εξάλλου και στο λιμάνι Ηγουμενίτσας και στα άλλα 9 περιφερειακά λιμάνια οι εργαζόμενοι ξεκινούν κινητοποιήσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 2018. Όπως ανακοίνωσε το συνδικαλιστικό τους σωματείο, η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ), την Κυριακή 21 Οκτωβρίου απέχουν από την εργασία τους, ενώ αποχή διαρκείας ξεκινούν για όλα τα Σαββατοκύριακα από τις 27-28/10/2018 και αποχή διαρκείας από υπερωρίες από τη Δευτέρα 29/10/2018.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια