ΚΙΝ.ΑΛ - ΕΚΛΟΓΕΣ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ - Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ.... ΜΕΣΗ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΚΙΝ.ΑΛ - ΕΚΛΟΓΕΣ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ - Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ.... ΜΕΣΗ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.

ΤΟ μέλος του Π.Σ του ΚΙΝ.ΑΛ και ως γνωστόν από τους πλέον FAN υποστηρικτές τις υποψηφιότητας ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, νέος ηλικιακά πλην όμως «ζυμωμένος» αρκετά πολιτικά και κομματικά, συμπολίτης  Παραμυθιώτης ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, φέρεται σύμφωνα με «πηγές» μας ως υποψήφιος με αυτό στη Θεσπρωτία.

ΕΝΩ ο άλλος, επίσης φέρελπις νέος συμπολίτης τ. Γραμματέας της Νεολαίας του πάλαι ποτέ αλήστου μνήμης κραταιού ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος με αυτό στις Β΄ εκλογές του 2012 (όταν οικεία βούληση δεν συμμετείχε σε αυτές ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ), ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ εκ  Βρυσοπούλας - Μενίνας ορμώμενος, φέρεται ως υποψήφιος στην Β΄ Αθηνών. ΤΩΡΑ γιατί ο σ. ΚΩΣΤΑΣ επέλεξε ή τον… επέλεξαν για την Β΄Αθήνας, για να διεκδικήσει εκεί την εκλογή του στο Βουλευτικό αξίωμα, αυτό επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών. ΕΜΕΙΣ να περιοριστούμε λόγω και του περιορισμένου χώρου σε μία, εκτιμούμε την ουσιαστικότερη από αυτές.

ΓΙΑΤΙ πιστεύουμε ότι ο ίδιος αλλά και η ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ πλέον πιστέυει ότι στη Β΄ Αθηνών έχει πολλαπλασίως περισσότερες πιθανότητες αυτό να εκλέξει Βουλευτές και κατ΄ επέκταση ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι και ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ.

ΟΣΟΝ αφορά την υποψηφιότητα ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  στη Θεσπρωτία, αφού υπενθυμίσουμε ότι το ψηφοδέλτιο που θα καταρτιστεί απαιτεί και άλλες τρείς (3) αν δεν κάνουμε λάθος υποψηφιότητες, με την μια (1)από αυτές να είναι οποσδήποτε γυναίκα, εδώ μπορούν να «παίξουν», δημοσιογραφικά πάντα, πολλά πολιτικό-κομματικά, σε συνδυασμό και με… Αυτοδιοικητικά τοπικά δρώμενα, σενάρια. ΟΠΩΣ ας υποθέσουμε ένα από αυτά, είναι και το παρακάτω.

«ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ» ο Ανδρέας ως υποψήφιος Βουλευτής και η μέχρι σήμερα στοχοποιημένη από την… «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», Δήμαρχος ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, δεσμεύεται και το κάνει, δηλαδή να στηρίξει φανατικά και δημοσίως, την υποψηφιότητα του. ΚΑΙ με… αντάλλαγμα, ΤΙ απορείτε; ΔΕΝ γνωρίζετε ότι στην πολιτική, όλα ή σχεδόν όλα, συμφωνίες κυρίων καθώς και στηρίξεις ή μη στηρίξεις υποψηφιοτήτων έχουν τα ανάλογα πολιτικά πάντα, ανταλλάγματα; Η «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» να κάνει... ανακωχή και αντιστοίχως να στηρίξει την υποψηφιότητα της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ στο ΔΗΜΟ.

Η οποία, «γάτα» πλέον στα πολιτικό-Αυτοδιοικητικά με τόση εμπειρία, μπορεί να αφήνει να… διαρρέει ότι δεν αποκλείει να αφήσει τον Δήμο και να είναι υποψήφια Βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ βεβαίως-βεβαίως, άλλωστε τι... σοσιαλίστρια από γεννησιμιού της(;) είναι, αλλά αυτό το «πετά» για να καταγράφει αντιδράσεις.  ΚΑΙ φυσικά, μια υποψηφιότητα ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ως Βουλευτή, της έρχεται... «κουτί» ! ΓΙΑ να διεκδικήσει για μία ακόμη φορά Δημαρχιακή θητεία, η οποία σε κάθε περίπτωση, με τις προαναφερόμενες πλέον προϋποθέσεις, θεωρείται ότι μπορεί ευκολότερα τώρα, να ανανεωθεί.

 

ΑΦΟΥ το… ΑΝΤΙ-ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΚΟ «ΜΕΤΩΠΟ», μοιραία και εκ των πραγμάτων, θα αποδυναμωθεί! ΑΥΤΑ είναι συχνά-πυκνά φαινόμενα - γενόμενα στην πολιτική. ΚΑΙ σε κάθε περίπτωση εν αναμονή…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια