ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ....

ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.....

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας κατά την τελευταία συνεδρίαση, αποφάσισε τα εξής :

 

1) Σχετικά με την αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου στη σχολική μονάδα :Εφόσον η διαδικασία αυτή δεν γίνεται στα πλαίσια της σχολικής μονάδας και εμπλέκονται Σχολικοί σύμβουλοι, εξωτερικοί αξιολογητές όπως το Ι.Ε.Π., συμπληρώνονται δείκτες και οδηγεί η διαδικασία σε κατηγοριοποίηση των σχολικών μονάδων, δεν συμμετέχουμε και επικαλούμαστε την Απεργία – Αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αν κληθούμε να συμπληρώσουμε ερωτηματολόγια για την βαθμολόγηση των Διευθυντών και Υποδιευθυντών σχολικών μονάδων, δεν συμμετέχουμε στην διαδικασία, διότι ανοίγει τον δρόμο για την ατομική μας αξιολόγηση.

2) Σε σχέση με τις δωρεές που γίνονται τελευταία από εταιρία με ενδιαφέρον για την εξόρυξη υδρογ/κων και εμπλέκουν και τους Δήμους, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοιες δωρεές, διότι πρέπει η κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων να γίνεται από το επίσημο κράτος.

3) Για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το κόστος στα διόδια της Τύριας, πρόκειται να προσκαλέσουμε τους συναδέλφους σε κινητοποίηση, με σκοπό την ανάδειξη του σοβαρού αυτού θέματος.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια