ΠΟΙΟΙ-ΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΟΥΝ-ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ - ΑΥΤΟΣ... ΤΟ ΞΕΡΕΙ;

ΠΟΙΟΙ-ΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΟΥΝ-ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ - ΑΥΤΟΣ... ΤΟ ΞΕΡΕΙ;.

ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ… η φαντασία ορισμένων συμπολιτών επειδή έτσι… καλπάζει ή τον θέλουν τόσο πολύ ξανά στην πολιτική, που φαντάζονται ότι θα επανέλθει έστω(;) και ως Περιφερειάρχης; ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ μήπως σχετική διασπορά ψευδών ειδήσεων από κάποια ντόπιο-στελέχη του παλαιού καλού, σαν το… ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ, ΠΑΣΟΚ που επειδή συνασπίστηκαν κάποια κόμματα και κομματίδια και ΕΤΕΧΘΗ το «ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ», ονειρεύονται και πάλι Βουλευτική έδρα του νεότευκτου Κινήματος που εμπεριέχει και την πάλαι ποτέ αλήστου μνήμης ΑΛΛΑΓΗ, που; στη Θεσπρωτία; ΝΑΙ στη Θεσπρωτία, γιατί όχι; ΟΤΑΝ ονειρεύεσαι, κατευθύνεις μήπως εσύ τα όνειρα σου; ΟΧΙ βέβαια. ΣΥΝΕΠΩΣ έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται ΕΔΡΑ, Βουλευτική του ΚΙΝ.ΑΛ στη Θεσπρωτία. ΚΑΙ επειδή δεν θέλει και πολύ να την «ΨΩΝΙΣΕΙ» κάποιος-κάποια με την πολιτική και να τη… «δεί» - φανταστεί-ονειρευτεί εαυτόν ΒΟΥΛΕΥΤΗ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ, τι κάνει ως κατ’ αυτόν – αυτή, πολιτική κίνηση… ματ;

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ να δημιουργήσει κλίμα υπέρ υποτίθεται «συντρόφων» κατά τα άλλα, που θα μπορούσαν αυτοί να είναι κατάλληλοι μεν ως υποψήφιοι Περιφερειάρχες  όχι όμως ως υποψήφιοι Βουλευτές…

ΚΑΙ έτσι να… «ανοίξει ο δρόμος» για άλλο – άλλη υποψήφιο-α Βουλευτή με το ΚΙΝ.ΑΛ πάντα, στη Θεσπρωτία. ΚΑΙ κάποιος-α από αυτούς-ες να εκλεγεί, εντάξει γράφουμε και καμιά… μακακία για να περάσει η ώρα, Βουλευτής.

Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ λοιπόν, είναι, γι’ αυτούς είπαμε που φαντασιώνονται, όχι μόνο υποψηφιότητα αλλά και Βουλευτιλίκι, ένας εν δυνάμει υπολογίσιμος αντίπαλος.

ΕΤΣΙ λοιπόν… ΕΡΗΜΗΝ του, ο άνθρωπος ούτε που το σκέφτηκε καν ποτέ, τον στέλλουν και θέλουν που; ΥΠΟΨΗΦΙΟ Περιφερειάρχη!

ΓΙΑΤΙ είπαμε, γι’ αυτούς τους φαντασιωνόμενους Βουλευτιλίκι, είναι υπολογίσιμος συνυποψήφιος-αντίπαλος αν υποτεθεί ότι «κατέβαινε» ως υποψήφιος Βουλευτής. ΓΙΑΤΙ μπορεί μεν, να εξελέγη το πάλαι ποτέ ΑΠΑΞ στο Βουλευτικό αξίωμα και έκτοτε να έχει ρίξει «ΜΑΥΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΤΡΑ» πίσω του, αλλά σήμερα, πολλοί είναι αυτοί και όχι μόνο ΠΑΣΟΚΟΙ που… αναφωνούν  «ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΣΟΥΡΑ»! ΑΛΛΩΣΤΕ, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ».

ΛΟΙΠΟΝ, λεβέντες και λεβέντισσες ντόπιοι… σεναριογράφοι και ψιθυριστές ανάλογων «ειδήσεων» σε καφενεία, μαγειρεία, οινοποτεία κ.τλ της περιοχής, τα περί υποψηφιότητας ΚΑΤΣΟΥΡΑ ως Περιφερειάρχη, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ.

Ο άνθρωπος δεν έχει καμία πρόθεση να ασχοληθεί με την πολιτική σε οποιαδήποτε έκφανση αυτής, τουλάχιστον με τα σημερινά πολιτικά δεδομένα, τις επικρατούσες σήμερα πολιτικές συνθήκες και τους υφιστάμενους πολιτικούς σχηματισμούς. ΔΕΝ πρόκειται  να ενδώσει, το γράφουμε με βεβαιότητα αυτό σε κανένα κάλεσμα από οποιονδήποτε για να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ή Βουλευτής.

 

ΣΥΝΕΠΩΣ όσοι τοπικά έχουν οποιεσδήποτε σχετικές φιλοδοξίες, «ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ» να εκτεθούν χωρίς το φόβο του Κατσούρα ως υποψήφιοι… ΑΝΤΕ, καλό εκλογικό αγώνα και καλή επιτυχία στις εκλογές. ΓΙΑ να δούμε τελικά αν εκλέξει  το ΚΙΝ.ΑΛ Βουλευτή στη Θεσπρωτία και στην περίπτωση να… «ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ» μας! ΑΝ είχαμε, λέμε τώρα…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια