ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ... ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ... ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....

ΡΕΠΟΡΤΑΖ(;) έγκυρο(;) και αντικειμενικό(;) της Αθηναϊκής εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» συμφερόντων γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία και οικονομικού παράγοντα της χώρας, φέρει ως «κομμένους» από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ τις προσεχείς εκλογές, νυν αλλά και τέως Βουλευτές της, που επιθυμούν να είναι εκ νέου υποψήφιοι, με το αιτιολογικό της… προβεβηκυίας ηλικίας!

ΜΕΤΑΞΥ αυτών, φέρεται ως «ΚΟΜΜΕΝΟΣ» και μάλιστα για δεύτερη φορά αν θυμόμαστε καλά από επίσης ανάλογο «ρεπορτάζ» της εν λόγω εφημερίδας στο παρελθόν και ο τέως Βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας.

ΕΠΕΙΔΗ γνωρίζουμε το δημοσιογραφικό ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ των Αθηνών, τους ενεργούντες και γράφοντες καθ΄ υπαγόρευσιν ενίοτε «δημοσιογράφους», θεωρούμενους ορισμένους εξ’ αυτών μάλιστα, ως… «ΜΕΓΑΛΑ» ονόματα της δημοσιογραφίας.

ΕΠΕΙΔΗ γνωρίζουμε καλά, πως ορισμένα από αυτά τα «ρεπορτάζ» είναι καθ’ υπαγόρευσιν διάφορων «κύκλων», πολιτικών, οικονομικών, επιχειρηματικών, εκδοτικών κ.λπ, συνασπισμένων επί τω αυτώ για εξυπηρέτηση κοινών ή και διαφορετικών συμφερόντων ενός εκάστου εξ’ αυτών.

ΚΑΙ επειδή ως γνωστόν, η συγκεκριμένη εφημερίδα «συνελήφθη»… ψευδόμενη και αποδεικνυόμενη αναξιόπιστη κατ’ επανάληψη, προσωπικά θεωρούμε αυτού του είδους τα «ρεπορτάζ»… προσώπων ως κατασκευασμένα και είπαμε, εξ ορισμού αναξιόπιστα…

ΣΥΝΕΠΩΣ δεν υιοθετούμε τα περί… «ΚΟΨΙΜΑΤΟΣ» του κ. Μπέζα στις προσεχείς εκλογές, από το τοπικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ δεδομένο, για διάφορους λόγους που ο χώρος δεν προσφέρεται να αναλύσουμε, ότι ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο ούτε για τον Μπέζα στη Θεσπρωτία ούτε για τον Καλογιάννη που και αυτός φέρεται ως «κομμένος» στα Γιάννινα, ανοίγοντας νέα «μέτωπα» και νέο κύκλο εσωκομματικής εσωστρέφειας και μάλιστα προεκλογικά...

ΚΑΙ για να επικαλεστούμε ένα μόνο επιχείρημα που κατά την άποψη μας τεκμηριώνει αυτή, υπενθυμίζουμε πως η αδελφή του προέδρου ΝΤΟΡΑ, του χρόνου θα άγει αισίως το 65ο έτος της ηλικίας της. ΑΝ ισχύσει λοιπόν ηλικιακός «ΚΟΦΤΗΣ» για ΠΕΝΗΝΤΑΠΕΝΤΑΡΗΔΕΣ, δεν πρέπει να ισχύσει και για αυτή; ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ έτσι ο πρόεδρος, ότι είναι και κατά της οικογενειοκρατίας;

ΣΕ κάθε περίπτωση, θεωρούμε ότι ο ΜΠΕΖΑΣ δικαιούται και αυτή τη φορά να είναι υποψήφιος. ΤΩΡΑ, αν θα εκλεγεί, αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία, που επίσης δεν είναι του παρόντος να αναλύσουμε.

 

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ όμως δημοσίως και είναι ρητορικό βεβαίως το ερώτημα, γιατί να ΧΑΣΕΙ τις εκλογές ένας βουλευτής της Αντιπολίτευσης, εν προκειμένου ο ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ, ο οποίος δεν άσκησε εξουσία για να έχει υποστεί την φθορά αυτής, δεν δοκιμάστηκε ως κυβερνητικός βουλευτής και από ότι πληροφορούμαστε τάζει… τα πάντα προς τους πάντες! ΑΛΛΩΣΤΕ προς το παρόν το τάξιμο τσάμπα είναι και δεν του κοστίζει τίποτε. ΤΙ είπατε; ΑΝ θα πληρώσει ανάλογο τίμημα μετά; ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ότι θα έχει μεριμνήσει από τώρα για την διασφάλιση χώρων που θα του παρέχουν… ασφάλεια, από αγριεμένους χωρίς εισαγωγικά ψηφοφόρους του, που θα περιμένουν το… τάξιμο! ΘΑ χει φάση… η όλη φάση.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια