ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ-ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΤΟ “ΦΕΡΟΥΝ” ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ... ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ;

ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ-ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΤΟ “ΦΕΡΟΥΝ” ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ... ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ;.

ΣΤΟ τελευταίο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές φύλλο της «ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ» με αφορμή τις πρόσφατες ΦΟΝΙΚΕΣ πυρκαγιές στην ΑΤΤΙΚΗ και την εκατόμβη θυμάτων από αυτές, με την ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΟΜΗΣΗ να οργιάζει, τις κατασκευασθείσες αλλά και αποχαρακτηρισθείσες δασικές εκτάσεις που αθροιστικά συνέβαλλαν στον ΕΦΙΑΛΤΗ εκείνο κ.λπ, αναδημοσιεύσαμε για μια ακόμη φορά σχετικά αποκαλυπτικά δημοσιεύματά μας, αφορώντα τη ΔΙΚΗ μας περιοχή. ΚΑΙ ειδικότερα αυτή των Συβότων, που οργιάζει η ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΟΜΗΣΗ, οι αποχαρακτηρισμοί, δεν γνωρίζουμε εμείς με ποια κριτήρια έγιναν αυτοί, δασικών εκτάσεων στο παρελθόν, πάνω στις οποίες σήμερα έχουν φυτρώσει ΒΙΛΕΣ σαν μανιτάρια, με ΒΙΛΕΣ «ΠΑΝΩ» στο κύμα και ΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ «ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ».

ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ δηλαδή παρανομίες, αναγόμενες βεβαίως στο απώτερο παρελθόν. ΤΩΝ οποίων (παρανομιών) υπενθυμίζουμε, γνώση είχε λάβει επτά (7) χρόνια πριν η τότε ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κ. Μαργαρίτα Καραβασίλη και μάλιστα τις είχε αποτυπώσει κλιμάκιο που είχε σταλεί για το λόγο αυτό στην περιοχή, εκδίδοντας σχετική εγκύκλιο για την εφαρμογή του νόμου. ΑΝΤ’ αυτού ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΗΚΕ επίσης υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ και στην περιοχή, η παρανομία ΖΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!

ΕΠΕΙΔΗ λοιπόν σήμερα, ο μεν Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, εγκαλεί την κυβέρνηση για κάλυψη ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ κατασκευών και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ γενικώς με αφορμή τις πρόσφατες ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ πυρκαγιές, ως… η Ν.Δ. να μη κυβερνούσε μέχρι χθες!! ΕΠΕΙΔΗ ο πρωθυπουργός, δήλωσε δημοσίως δεσμευόμενος ότι θα «ΜΠΟΥΝ» ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ στα αυθαίρετα. ΚΑΙ επειδή το πιθανότερο είναι να μη γνωρίζουν όλες τις ανά την Ελλάδα περιοχές εκτός από το ΜΑΤΙ που υπάρχουν αυθαίρετα που βγάζουν «ΜΑΤΙ» όπως και στη δική μας, ΚΑΛΟΥΜΕ σήμερα τους δύο(2) Βουλευτές του νομού, αφού μέχρι σήμερα ΚΑΝΕΙΣ από τους ιδιώτες παρανομούντες, ΚΑΝΕΙΣ από τους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες, καθώς και πολλές από τις αρμόδιες και κατά νόμο υπεύθυνες για την εφαρμογή του νόμου τοπικές ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ δεν συμμορφώθηκε με τις γραπτές εντολές και αποφάσεις που υπάρχουν για κατεδαφίσεις κ.λπ, να «ΦΕΡΟΥΝ» το ζήτημα με ερωτήσεις ή επερωτήσεις στη Βουλή από κοινού γιατί όχι αλλά και κατά μονάς αρκεί να το φέρουν. ΓΙΑ να σπάσει επι τέλους αυτό το τοπικό απόστημα των κραυγαλέων παρανομιών και βεβαίως να μη θρηνήσουμε και εμείς αν ο μη γένοιτο εκδηλωθεί ανάλογη πυρκαγιά θύματα, για να «κλαίμε» στη συνέχεια πάνω στις στάχτες ως ΕΠΙΜΗΘΕΙΣ πάντα. ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ πως θα το κάνουν χωρίς να υπολογίζουν το πολιτικό κόστος. ΤΙΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ τις επιφυλάξεις σας; ΜΠΟΡΕΙ να έχετε δίκιο. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ και εμείς και αναλόγως θα επανέλθουμε. ΓΙΑΤΙ ως γνωστόν στην πολιτική κυρίως «ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΕΛΕΤΑ». ΟΨΟΜΕΘΑ λοιπόν και φυσικά κρινόμαστε όλοι.

 

Σ.Σ. ΑΝ οι κ.κ. Βουλευτές, θέλουν στοιχεία για να τεκμηριώσουν τις ερωτήσεις-επερωτήσεις τους, είμαστε στη διάθεση τους να τους τα διαθέσουμε, από αποκαλυπτικά και «δεμένα» δημοσιογραφικά σχετικά δικά μας ρεπορτάζ.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια