ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ κ.ΤΕΛΟΓΛΟΥ

ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ κ.ΤΕΛΟΓΛΟΥ.

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ

 Σε πρόσφατες δηλώσεις μέλους σας σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική ,συγκεκριμένα του κ. Τάσου Τέλογλου   μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε  <<ότι από την στιγμή που ανάμεσα στους νεκρούς και στους τραυματίες, της πυρκαγιάς στο Μάτι, δεν υπάρχουν πυροσβέστες, δεν υπάρχει ούτε ένα καμένο πυροσβεστικό αυτοκίνητο, αποδεικνύεται πως η πυροσβεστική δεν ήταν εκεί για να αποτρέψει την τραγωδία!>> .

Σας ρωτάμε και παρακαλούμε να μας απαντήσετε πως κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα ;; Είχε πάει να συνδράμει στην κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς και δεν είδε κανέναν πυροσβέστη εκεί;;;  Δεν ήταν κανένα πυροσβεστικό όχημα εκεί ;;;; Είχε πάει να καλύψει με δημοσιογραφικό ρεπορτάζ την ώρα που εξελίσσονταν η καταστροφή αυτή ;;;

Δεν μπορείτε να προσβάλει ένα μέλος σας  το Πυροσβεστικό Σώμα που προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ελληνικό λαό και όχι μόνο , ένα Σώμα με δεκάδες νεκρούς στην ιστορία του , λέγοντας ότι δεν ήταν παρόν και εσείς να μην έχετε πάρει επίσημη θέση .Περιμένουμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες ως προς την δημόσια τοποθέτηση του μέλους σας , σας εκτός και εάν όλοι εσείς συμφωνείται με αυτή την άποψη .

Σας κάνουμε γνωστό ότι μετά από αυτή την δήλωση του κ. Τέλογλου ο εν λόγω δημοσιογράφος  είναι ανεπιθύμητος να πατήσετε τα χώματα της Ηπείρου .

Με τιμή

Για το Δ.Σ

Ο  Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

 

ΒΡΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ            ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΖΩΗΣ

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια