ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5χ5 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΚΑΙ Η ΚΝΕ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5χ5 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΚΑΙ Η ΚΝΕ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.

Πλήθος παιδιών πήρε μέρος στο 1Ο  Ποδοσφαιρικό  “ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5” που οργανώθηκε από τη Ο.Β. Ηγουμενίτσας της ΚΝΕ και το τοπικό παράρτημα του ΚΕΘΕΑ.

Το “ΤΟΥΡΝΟΥΑ” πραγματοποιήθηκε στα γηπεδάκια «7Χ7 ΣΤΑΥΡΟΥ» στην Ηγουμενίτσα με σύνθημα  «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ».

Στον χώρο υπήρχε περίπτερο του ΚΕΘΕΑ από όπου μοιράσθηκε υλικό ενάντια στα ναρκωτικά ενώ οι συμμετέχοντες και οι παραβρισκόμενοι συμπλήρωσαν ερωτηματολόγιο σε σχέση με την εμπειρία τους πάνω σε αυτό το σοβαρό θέμα.

Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο και συζήτησαν στο διάλειμμα πριν τον τελικό με τον εκπρόσωπο του ΚΕΘΕΑ και της ΚΝΕ για το θέμα των ναρκωτικών με βάση και τις απαντήσεις τους στο ερωτηματολόγιο.

Νικήτρια στο “ΤΟΥΡΝΟΥΑ” αναδείχθηκε η ομάδα των «πρασίνων»

Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκε δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο.

Η ΚΝΕ καλεί την νεολαία του τόπου μας να πάρει μαζικά μέρος στην επόμενη εκδήλωση που διοργανώνει από κοινού με το ΚΕΘΕΑ , στο “2Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ  BASKETBALL 3 ON3”  που θα γίνει  στις 21-22-23 Ιουνίου στο Παλιό Δημοτικό σχολείο της Παραμυθιάς.

Μην μένεις στην εξέδρα θεατής …….ΑΓΩΝΙΣΟΥ

Άφησε τα κινητά και ταμπλετ και έλα να χαρείς το πραγματικό παιχνίδι

 

   

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια