ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ-ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Τ.Ε.Π Ο ΚΑΤΣΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ - Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ... ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ-ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Τ.Ε.Π Ο ΚΑΤΣΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ - Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ - ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ... ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!.

ΑΝ τελικά υλοποιηθούν οι εξαγγελίες δια στόματος Υπουργού Αναπλ. Υγείας κ. Πάυλου Πολλάκη στην ομιλία του στα εγκαίνια του ΤΕΠ, τότε πράγματι πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές προμήθειες σε Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, των μονάδων υγείας της Θεσπρωτίας. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ θα αποκτήσει επί τέλους το Νοσοκομείο Φιλιατών ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ,  γεγονός καθοριστικό για όλους εμάς, κυρίως τους ΜΗ… ΕΧΟΝΤΕΣ. ΓΙΑ την πλειοψηφία δηλαδή των συμπολιτών, οι οποίοι μέχρι σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη, όταν χρειάζεται να υποβληθούμε σε ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΑΡΦΙΑ, πληρώνοντας αδρά, σε τοπικά ιδιωτικά Ιατρικά Κέντρα.ΕΝΩ επί τέλους θα εξοπλιστεί το Νοσοκομείο με καινούργιο του «κουτιού» ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ  γιατί… «μάλιασε» το χέρι μας, να γράφουμε και να ξανα-γράφουμε χρόνια τώρα, για τον σημερινό παρωχημένης τεχνολογίας και συνήθως ανενεργό ένεκα βλάβης και μάλιστα συγκεκριμένης, της περίφημης πλέον… «ΛΥΧΝΙΑΣ» αυτού, ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ του Νοσοκομείου. Η ΟΠΟΙΑ, (ΛΥΧΝΙΑ) συχνά-πυκνά όπως το έχουμε κατ’επανάληψη  δημοσιοποιήσει, «ΚΑΙΓΟΤΑΝ»! ΜΕ αποτέλεσμα για να επαναλειτουργήσει ο ΑΞΟΝΙΚΟΣ,  έπρεπε να προηγηθεί προκήρυξη διαγωνισμού προμήθειας και εγκατάστασης νέας, φαινόμενο όπως προαναφέρουμε συχνό μέχρι σήμερα. ΚΑΙ αυτό βεβαίως, σε βάρος  της «τσέπης» κυρίως των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών. ΟΙ οποίοι, επίσης υποχρεώνονταν να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ της περιοχής, όταν χρειαζόταν να πραγματοποιήσουν αξονική τομογραφία. ΟΛΑ αυτά, επί τέλους, ΤΕΛΟΣ. ΑΦΟΥ αυτά τα πολύ σημαντικά και πανάκριβα σημειωτέον μηχανήματα, θα αγοραστούν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ και θα διατεθούν προς χρήση στο Νοσοκομείο και στο ΤΕΠ αναλόγως. ΕΙΠΑΜΕ, με την προϋπόθεση ότι αυτά που εξήγγειλε ο αρμόδιος  Υπουργός προσφάτως στην Ηγουμενίτσα, δεν θα αποδειχθούν «ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ» αλλά θα υλοποιηθούν. ΝΑ τα δούμε και να το πιστέψουμε κ. Υπουργέ…

 

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια