Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΔ ΑΛΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΔ ΑΛΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ .

 

Με απόφαση των μελών της βάση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, συνεχίζω, για μια ακόμη διετία,να προσφέρω στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, από τη θέση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Θεσπρωτίας.

Θέση και αξίωμα που πέρα από τιμητικό της θέσεως, μου επωμίζει και το βαρύ φορτίο και την ευθύνη, ώστε όλοι μαζί, με μπροστάρη τον αρχηγό μας και επόμενο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να επαναφέρουμε τη χώρα, στον Ευρωπαϊκό δρόμο της κανονικότητας

Συνεχίζω, με μοναδικό στόχο την ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας ως πρώτη δύναμη στον νομό και την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πρωθυπουργό της χώρας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλητης παράταξής μας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και να συγχαρώ όλα τα μέλη της ΝΟΔΕ, τους προέδρους και τα μέλη των Δημοτικών τοπικών Οργανώσεων, για την εκλογή τους.

Μας περιμένει όλους πολύ και σκληρή δουλειά, για τη σωτηρία της χώρας μας!

Η μεγάλη συμμετοχή, που έφτασε στο 78,82% των εγγεγραμμένων μελών, καθώς και το μεγάλο ποσοστό των νέων εγγραφών,  αποτελούν την εγγύηση, πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να απαλλάξουμε τη χώρα από την δυστοπία που μας οδηγεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΝΕΦΕκ. Χριστόφορο Μπάφα και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, για την άψογη διαδικασία των εκλογών.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΔΟΣ ΝΟΔΕ

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

 

Ο ΝΕΟΕΚΛΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ ΣΟΥΛΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλα τα μέλη που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 13 Μαΐου, και ιδιαίτερα όσους αναγνώρισαν στο πρόσωπο μου, τη δυνατότητα ηγηθώ της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σουλίου.

Όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί, συνεχίζουμε τον αγώνατης Νέας Δημοκρατίας,για την πρόοδο του τόπου μας.

Η χώρα μας χρειάζεται όλους

Ειδικά τους νέους ανθρώπους, ώστε να οδηγήσουμε την πατρίδα μας στο αύριο που της αξίζει.

Απαλλαγμένη από τα αδιέξοδα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Και πάλι σας ευχαριστώ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΣΟΥΛΙΟΥ

 

 

              ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια