ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΡΙΕ-ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...ΚΑΜΜΕΝΟ-ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ..."ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΡΙΕ-ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...ΚΑΜΜΕΝΟ-ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ..."ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ!!.

Με σημαντικές απώλειες ψήφων εκλέχθηκε αντιπρόεδρος της Βουλής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος. Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια της σχετικής ψηφοφορίας που διεξήχθη στην ολομέλεια της Βουλής, αρκετοί ήταν οι βουλευτές που προτίμησαν το «παρών» από το «ναι». Ανάμεσά τους και ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης ο οποίος δεν συναίνεσε με την ψήφο του στην εκλογή του Δ. Καμμένου σε μια θεσμική θέση ευθύνης. Ο Ηπειρώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκίμασε την επιλογή του βουλευτή των ΑΝΕΛ που είχε προκαλέσει σάλο όταν πριν λίγο καιρό είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης παραποιημένη φωτογραφία από το Άουσβιτς!

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια