ΚΑΤΣΗΣ «ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ» ΝΕΟΙ ΙΑΤΡΟΙ - ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Τ.Ε.Π

ΚΑΤΣΗΣ «ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ» ΝΕΟΙ ΙΑΤΡΟΙ - ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Τ.Ε.Π.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

ΕΝΔΕΚΑ (11) ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΝΤΕ (5) ΓΙΑ Τ.Ε.Π

Σ

την προκήρυξη 16 θέσεων κλάδου ιατρών ΕΣΥ,  προχώρησε το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών έπειτα  από την έγκριση του Υπουργείου Υγείας. Συγκεκριμένα, έντεκα (11) θέσεις προκηρύσσονται για την κάλυψη θέσεων  ιατρικού προσωπικού που επιθυμεί να μετατεθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν 4461/2017, και πέντε (5) θέσεις για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών. Συγκεκριμένα , οι θέσεις του ΤΕΠ που προκηρύσσονται είναι:  Παθολογίας (Διευθυντή), Χειρουργικής (Επιμ. Α), Καρδιολογίας (Επιμ. Α), Αναισθησιολογίας (Επιμ.Β) και Ορθοπαιδικής (Επιμ.Β). Επίσης προκηρύσσονται και οι κάτωθι θέσεις: Νεφρολογίας (3 ), Παθολογικής Ανατομικής ( 1), Ιατρικής, Βιοπαθολογίας (2), Ακτινοδιαγνωστικής (1), Χειρουργικής  (1), Καρδιολογίας (1), Ορθοπαιδικής (1) και Αναισθησιολογίας (1). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από 10/4/2018 έως 27/4/2018. Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών www.gnfiliaton.gr όπου οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να ενημερωθούν πληρέστερα.

 

ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ-ΥΠΕΡΗΧΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι το Υπουργείο Υγείας με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη (ΑΔΑ:7ΘΖΞ465ΦΥΟ-ΝΣΝ), ενέκρινε χρηματοδότηση 110.000 € για 2 ιατροτεχνολογικά μηχανήματα απαραίτητα για την αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών:

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης με αφορμή την παραπάνω έγκριση δήλωσε « Ο αγώνας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας δεν σταματά ποτέ, είναι διαρκής. Κάθε φορά προσπαθούμε να λύσουμε ζητήματα που προκύπτουν, να εξοπλίζουμε τις δομές υγείας σε προσωπικό και εξοπλισμό με ότι μέσα διαθέτουμε. Η δουλειά που γίνεται στο Υπουργείο Υγείας  έχει ορατά αποτελέσματα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Έχουμε πολύ δρόμο να καλύψουμε από τα χαμένα χρόνια του πάρτι διαφθοράς στην υγεία και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε». Υπενθυμίζεται ότι ο παραπάνω εξοπλισμός ήταν ενταγμένος στο Interegg Eλλάδα-Ιταλία 2007-2013 αλλά δεν εκτελέστηκε ποτέ μέχρι την λήξη του προγράμματος.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια