ΣΤΗ Ν.Δ – ΤΕΛΟΣ (;) H ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ...ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ!

ΣΤΗ Ν.Δ – ΤΕΛΟΣ (;) H ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ...ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ!.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να Κυβερνήσει… «πατάσσοντας»(;) τον νεποτισμό ήτοι την οικογενειοκρατία, εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Ν.Δ και εν αναμονή Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΝΑ «πατάξει» (;) την οικογενειοκρατία, η οποία  ως γνωστόν στα παλαιότερα χαρακτηριζόμενα ως Κόμματα εξουσίας, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και πρωτίστως τη Ν.Δ αυτό αποτελούσε διαχρονική παράδοση για να μη πούμε ότι ήταν ταυτισμένη, συνυφασμένη  με την πολιτική πορεία αυτών, από της συστάσεως τους.

ΑΛΛΑ και των πολιτικών «προγόνων» τους, ήτοι της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ και της Ε.Ρ.Ε των αείμνηστων, Γεώργιου Παπανδρέου και Κωνσταντίνου Καραμανλή, αντιστοίχως.

ΚΑΙ πως αποφάσισε να σπάσει αυτό το όντως ΠΟΛΙΤΙΚΟ  «ΑΠΟΣΤΗΜΑ» που «πυορροεί» δεκαετίες τώρα και τρέφει πολιτικά, το πολιτικό σύστημα γενικότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν αναμονή Πρωθυπουργός, αν και όταν γίνει κανονικός;

ΣΥΜΦΩΝΑ με σχετικές για αυτό το ομολογουμένως μείζονος πολιτικής, κομματικής και ηθικής τάξης πρόβλημα δηλώσεις-δευσμέυσεις του, αρχής γενομένης  με την μη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε αυτή, σε μελλοντική Κυβέρνηση του δηλαδή, της και αδελφής του ΝΤΟΡΑΣ.

ΤΗΝ οποία ω της πολιτικής υποκρισίας, δεν αποκλείει μεν ως υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ και με την θεωρούμενη βέβαιη επανεκλογή της.

ΑΛΛΑ από την συμμετοχή της, σε πιθανή μελλοντική Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  αποκλείεται  η αδελφή ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ εν ονόματι του… τέλους (;) της οικογενειοκρατίας επί ημερών του. Η απόλυτη πολιτική και κομματική υποκρισία, ο πολιτικός στρουθοκαμηλισμός αλλά και αμοραλισμός συγχρόνως, σε όλο του το μεγαλείο Πρόεδρε Κυριάκο.

ΓΙΑΤΙ  με αυτά τα επικοινωνιακά παιχνίδια εντυπώσεων όχι μόνο δεν πείθεις αυτούς που ενδεχομένως είναι εν δυνάμει ψηφοφόροι της Ν.Δ, θέλουν όμως ακόμη «δρόμο» για να πειστούν και να την ψηφίσουν αλλά ούτε και οπαδούς και ψηφοφόρους του κόμματος σου.

ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ  εξοχότατε κ. Πρόεδρε της Ν.Δ, ο πρώτος διδάξας τον ΝΕΠΩΤΙΣΜΟ ήτοι την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, είσαστε εσείς.  ΓΙΑΤΙ υποθέτουμε αναγνωρίζετε, ότι αν δεν φέρατε το «βαρύ» πολιτικό επώνυμο  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, δεν  θα ήσασταν  υποψήφιος με αυτή ως υιός του επίτιμου, αειμνήστου πλέον Προέδρου αυτής, σε νεαρή σχετική ηλικία, εκλεγόμενος πανηγυρικά σε μια δύσκολη και μεγάλη εκλογική Περιφέρεια όπως η Β΄ των Αθηνών.

ΣΤΟ όνομα και την πολιτική καταγωγή σας υποθέτουμε, οφείλεται και το γεγονός  της υπουργοποίησης σας από τον τ. Πρόεδρο του Κόμματος και Πρωθυπουργό πρώην… άσπονδου  φίλου της  «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ». ΑΥΤΟΥ δηλαδή που «ΕΡΙΞΕ» στο παρελθόν την Κυβέρνηση  του πατρός ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  για να επανέλθει μετά την πολιτική του περιδίνηση και «μοναξιά» ως Πρόεδρος του Κόμματος και να εκλεγεί Πρωθυπουργός

ΣΥΝΕΠΩΣ  Πρόεδρε ΚΥΡΙΑΚΟ αν θέλεις πράγματι και ουσιαστικά να θέσεις τέλος στο όντως απαράδεκτο και υπονομευτικό για το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα καθεστώς της μέχρι σήμερα ισχύουσας οικογενειοκρατίας.

ΑΝ θέλεις και το εννοείς να μπει ΤΕΛΟΣ στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ, ξεκίνα πρώτα από… σένα και  μετά ας πάρει η μπόρα και την ΝΤΟΡΑ!!

ΑΛΛΑ Πρόεδρε Κυριάκο  δεν είσαι  μόνο εσύ και η Ντόρα στο κόμμα σου γόνοι πολιτικών τζακιών.

ΣΟΥ διαφεύγουν… εξεπίτηδες  προφανώς και άλλοι Βουλευτάδες σου, που αν πρόκειται να «τελειώσεις» με την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, πρέπει να τελειώσεις και μ’ αυτούς ή αυτούς! ΑΛΗΘΕΙΑ οι ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ της Ν.Δ δεν είναι από πολιτικά τζάκια; ΔΕΝ εκπροσωπούν την οικογενειοκρατία; Οι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ο παλαιός και ο... junior δεν είναι «απόγονοι» πολιτικού τζακιού; Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ  της Αιτωλοακαρνανίας δεν είναι γιός  τ. Βουλευτή και Υπουργού του Κόμματος σου; ΕΠΙΣΗΣ η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Βαρδινογιάννης κ.λ.π για να περιοριστούμε σε αυτούς; Η ΝΤΟΡΑ μόνο εκπροσωπεί  την οικογενειοκρατία στη Ν.Δ και αυτή επέλεξες ως εξιλαστήριο πολιτικό θύμα, για να δώσεις τα μη… οικογενειοκρατικά διαπιστευτήρια σου εκ των προτέρων πριν γίνεις Πρωθυπουργός; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ αλήθεια, πόσα στελέχη του πολιτικού διαμετρήματος και βεληνεκούς της ΝΤΟΡΑΣ διαθέτει ο «ΠΑΓΚΟΣ» των προς  υπουργοποίηση Βουλευτών του Κόμματος σου αν και όταν γίνει Κυβέρνηση αυτό; ΜΕ τις δικές της ικανότητες; ΤΗΝ δική της πολιτική εμπειρία και στόφα;

ΜΕ την δική της πολιτική «θυσία» ως σύγχρονης…   ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ εν ΠΕΙΡΑΙΕΙ σήμερα, πιστεύεις αλήθεια Πρόεδρε  Κυριάκο ότι λύνεις έτσι, το πρόβλημα της Οικογενειοκρατίας στο Κόμμα σου, εσύ ο… πρώτος διδάξας;

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ τέλος ότι αυτό είναι το ουσιαστικό και κυρίαρχο στις σημερινές πολιτικές συγκυρίες και τη σοβούσα κρίση που μας έχει όλους διαλύσει, στην πολιτική σκηνή γενικότερα και το Κόμμα σου ειδικότερα;

ΝΑ δείξουμε δηλαδή στους πολίτες – ψηφοφόρους ότι εμείς είμαστε το ΝΕΟ, το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ότι τολμάμε και χτυπάμε… ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ και τον ΝΕΠΩΤΙΣΜΟ χωρίς την ΝΤΟΡΑ Υπουργό;

ΑΝ όντως αυτό πιστεύεις ότι είναι το πρόβλημα και έτσι θα το λύσεις, τότε καλή επιτυχία στο έργο σου αν και όταν Κυβερνήσεις.    

Σ.Σ

 

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ αν η εξαγγελθείσα μη υπουργοποίηση της Ντόρας σε μελλοντική κυβέρνηση της Ν.Δ Πρόεδρε Κυριάκο, αποτελεί πολιτικό… ισοδύναμο για να αντισταθμίσει τις μέχρις στιγμής ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ από εσένα ιστορικών στελεχών της Παράταξης, όπως αυτές της Κατερίνας Παπακώστα και του Ευάγγελου Αντώναρου. Αλλά και τις κομματικές μεταγραφές… «λαχείο» που έκανες βουλευτών κομματικών γυρολόγων που σήμερα είδαν… «φως και μπήκαν» στη Ν.Δ, δηλαδή σε κόμμα εν αναμονή της εξουσίας. Αυτούς μεν να τους χαίρεσαι, για τους άλλους δε, τους καρατομηθέντες κατά την άποψη μας όχι μόνο να μη χαίρεσαι αλλά να προβληματιστείς πολύ πολιτικά και κομματικά. ΑΥΤΑ…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια