ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΝΙ... NOVARTIS GATE ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ; Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΡΟΥ - ΝΟΜΙΜΗ κ.κ. ΤΟΥ Σ.Δ.Ο.Ε;

ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΝΙ... NOVARTIS GATE ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ; Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΡΟΥ - ΝΟΜΙΜΗ κ.κ. ΤΟΥ Σ.Δ.Ο.Ε;.

ΕΠΕΙΔΗ κυριαρχεί σήμερα για μια ακόμη φορά στην κεντρική πολιτική σκηνή το σκάνδαλο ΝΟVARTIS με πρωταγωνιστές, φερόμενους ως εμπλεκόμενους σε αυτό πρωτοκλασσάτα ονόματα του πολιτικού κόσμου, προκαλώντας στο πολιτικό σκηνικό σεισμό πολλών... ΡΙΧΤΕΡ.

ΕΠΕΙΔΗ συγχρόνως γίνεται αναφορά σήμερα για μια ακόμη φορά, εμπλοκής σε αυτό και συναλλαγής με την εν λόγω φαρμακοβιομηχανία ΚΟΛΟΣΣΟ και ιατρών ανά την Ελλάδα ανερχόμενου σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία του αριθμού αυτών στις τέσσερις χιλιάδες (4.000) περίπου. ΕΠΕΙΔΗ εμείς ένα (1) περ. χρόνο πριν με πρωτοσέλιδο δήμοσιεύμα μας υπό τον επίτιτλο "NOVARTIS GATE - ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ", με κύριο τίτλο "ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ "ΔΙΚΟ" ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ." και υπότιτλο "ΕΜΕΙΣ ΤΑ... "ΒΓΑΛΑΜΕ" ΝΩΡΙΣ!" γιατί είχε προηγηθεί άλλο σχετικό δημοσίευμα μας τον Δεκέμβριο του 2016 με επίτιτλο και τίτλο τότε " ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ(;) ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ - Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΟΙ... ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ".

 

Δημοσιοποιώντας σχετική πορισματική αναφορά του ΣΔΟΕ Ηγουμενίτσας με ημερομηνία 16-4-2014 την οποία και αναδημοσιεύουμε σήμερα. Στην οποία αναφέρεται κατάθεση από τη NOVARTIS σε τραπεζικό λογαρισμό ιατρού της περιοχής, χωρίς όπως επίσης αναφέρεται σε αυτό, ο εν λόγω ιατρός να έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις όσων αφορά την κατάθεση αυτήν. ΕΠΕΙΔΗ λοιπόν το θέμα επανήλθε... δριμυτερο στην επικαιρότητα, επανερχόμαστε και εμείς και αναρωτιόμαστε αν τελικά πρέπει οι καθ ύλην αρμόδιοι να απαιτήσουν επαρκείς εξηγήσεις για την κατάθεση αυτή...

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια