ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ;

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ; .

Οι Αλβανοτσάμηδες της λεγόμενης «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς» με αρχηγό τον αμφιλεγόμενο Αλβανοτσάμη Φεστίμ Λατό (Festim Lato), που οι άλλοι Αλβανοτσάμηδες του κόμματος του PDIU στην Αλβανία, τους αποκαλούν «μαϊμού-τσάμηδες» προέβησαν σε μια προκλητική αναφορά στη σελίδα τους στο Facebook.

Ο συντάκτης της σελίδας αυτής αναφέρει για τον «φόβο της Ελλάδας» από «επιθέσεις των τσάμηδων από το Βορρά».

Στο κείμενο επικαλείται μια αναφορά ενός βουλευτή  της «Νέας Δημοκρατίας», που δεν κατονομάζει, ότι «αυτό που έγινε στο Κουμάνοβο των Σκοπίων, θα μπορούσε να γίνει και στη βόρεια Ελλάδα από μια ομάδα που αυτοαποκαλείται ««Απελευθερωτικός Στρατός της Τσαμουριάς» - ( “Ushtria Çlirimtare e Çamërisë” ή με τα αρχικά «UÇÇ».

Μάλιστα ο συντάκτης σημειώνει ότι «ως υπουργός Άμυνας  της Κυβέρνησης της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς» σας ενημερώνω ότι αυτός ο στρατιωτικός σχηματισμός δεν είναι είδηση αλλά μια δομή του υπουργείου της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς και δημιουργήθηκε με απόφαση της κυβέρνησης της τσαμουριάς και την έγκριση από το κοινοβούλιο…

 

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια