ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΦΚΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΚΑΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η Ν.Δ???

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΦΚΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΚΑΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η Ν.Δ???.

Την ενίσχυση του Περιφερειακού Τμήματος Αγροτών του ΕΦΚΑ στα Ιωάννινα με προσωπικό ζητεί ο Βασίλης Γιόγιακας από την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Σε σχετική Ερώτησή του ο βουλευτής Θεσπρωτίας αναφέρεται σε σοβαρές ελλείψεις προσωπικού του Τμήματος, παρά την προσωρινή διάθεση υπαλλήλων μόλις πριν λίγους μήνες, και στην ανάγκη να ανανεωθεί ο μηχανογραφικός εξοπλισμός της υπηρεσίας. Το πλήρες κείμενο της...
Ερώτησης έχει ως εξής:Προς την κα Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής ΑλληλεγγύηςΘΕΜΑ: «Ενίσχυση του Περιφερειακού Τμήματος Αγροτών του ΕΦΚΑ στα Ιωάννινα»


Σοβαρά ζητήματα λειτουργίας αντιμετωπίζει τους τελευταίους 12 μήνες το Περιφερειακό Τμήμα Αγροτών του ΕΦΚΑ στα Ιωάννινα., δεδομένου μάλιστα ότι η γεωγραφική αρμοδιότητά του καλύπτει περιοχές με σημαντική αγροκτηνοτροφική δραστηριότητα. Προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών δημιουργούνται και λόγω του παλαιού μηχανογραφικού εξοπλισμού, κυρίως των Η/Υ οι οποίοι χρήζουν επειγόντως επισκευής, αναβάθμισης ή/και αντικατάστασης.


Οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή προκαλούν καθυστερήσεις στην απονομή των συντάξεων γήρατος και αναπηρίας καθώς και στη διεκπεραίωση καθημερινών αιτημάτων των πολιτών, δίνοντας επείγοντα χαρακτήρα στις ενέργειες αντιμετώπισης των ελλείψεων αυτών.Κατόπιν τούτων ερωτάται η κα Υπουργός:

Εάν και πώς προτίθεται να ενισχύσει με διοικητικό προσωπικό το Περιφερειακό Τμήμα Αγροτών του ΕΦΚΑ στα Ιωάννινα, τουλάχιστον μέχρι τη μετάβαση στην επόμενη φάση οργάνωσης του ΕΦΚΑ και τη συστέγαση των περιφερειακών υπηρεσιών,
Εάν και τι προτίθεται να πράξει για την ανανέωση και τη βελτίωση του υφιστάμενου, προβληματικού και παλαιού, μηχανογραφικού εξοπλισμού.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια