ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΈΥΤΗ ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΤΣΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΈΥΤΗ ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΤΣΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ.

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, ειχε η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, συνοδευόμενη απο τους αντιδημάρχους πολιτικής προστασίας και αθλητισμού, Θεόδωρο Μπάτση και Βάσω Ντούκα αντίστοιχα καθώς και με τον βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριο Κάτση

Οπως αναφέρε σε δηλώσεις του ο βουλευτής Θεσπρωτίας, συζητήθηκαν θέματα αδειοδοτήσεων των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων μετά από τις θετικές διατάξεις που απλοποιούν τη διαδικασία και που ψηφίστηκαν με τον πρόσφατο νόμο για το Δομημένο Περιβάλλον.

Επίσης, συζητήθηκαν υποδομές και έργα που θα μπορούσαν να προωθηθούν στο Δήμο Σουλίου, προκειμένου να βελτιώσουν τις συνθήκες καθημερινής προπόνησης των αθλητών τόσο στο στίβο και το ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ.

Τέλος, εξετάστηκε την πορεία των ήδη υποβληθεισών προτάσεων σε εγκαταστάσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας καθώς και την προοπτική ένταξης νέων μελετών που εκκρεμούν.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια