ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

 

Φίλοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες

 

Λίγες εβδομάδες πριν τις Επιμελητηριακές Εκλογές, θέλω να σας μιλήσω από καρδιάς, γιατί η συγκυρία πρέπει να μας βρει ενωμένους, σε ανοιχτή διαδικασία ανάδειξης των εκπροσώπων μας.

Κι αυτό γιατί η επιχειρηματικότητα στον τόπο μας πρέπει να έχει δυνατή και καθαρή φωνή στα όργανα της Πολιτείας, ιδίως αυτή την εποχή που τα συσσωρευμένα προβλήματα της σχεδόν δεκαετούς κρίσης μας έχουν εξαντλήσει και δεν μας επιτρέπουν να ελπίζουμε για το καλύτερο αύριο που διαρκώς ανακοινώνεται και στο οποίο προσδοκούμε.

Όπως θα διαπιστώσετε και από τους υποψηφίους που θα κληθείτε να σας εκπροσωπήσουν στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, νέοι άνθρωποι με σύγχρονες αντιλήψεις και όρεξη για δουλειά, ζητούν την ψήφο και την δική σας προτίμηση στο πρόσωπο τους και στο φορέα γενικότερα.

Αρκετά μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ και πολλοί περισσότεροι νέοι στο ψηφοδέλτιο ενώσαμε την πείρα με την όρεξη για προσφορά στο τόπο μας.

Η Θεσπρωτία χρειάζεται ένα Επιμελητήριο δυνατό, ένα Επιμελητήριο το οποίο θα εκπροσωπεί την κάθε φωνή και ανάγκη του Επιχειρηματικού κόσμου, γι αυτό και η συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία είναι κάτι από παραπάνω από απαραίτητη.

Για να είναι η φωνή μας, για να μπορέσουμε να ακουστούμε και συνάμα να ακουστούν τα αιτήματα της θεσπρωτικής επιχειρηματικότητας.

Μόνο έτσι μπορούμε να τα μεταμορφώσουμε σε πράξεις, μόνο έτσι θα μπορέσουμε από κοινού να επεξεργαστούμε λύσεις και να διασφαλίσουμε το μέλλον της θεσπρωτικής επιχείρησης.

 

Με εκτίμηση,

 

Αλέξανδρος Πάσχος

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια