ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.

Το σωματείο χαιρετίζει τους εκατοντάδες συναδέλφους που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες του 18-19-20 Νοεμβρίου 2017. Το αποτέλεσμα σε σχέση με τις προηγούμενες αρχαιρεσίες κρίνεται θετικό. Η αύξηση της  συμμετοχής οφείλεται κύρια στη συνεπή στάση του σωματείου, στην πρωτοπόρα δράση του και στην άμεση παρέμβαση του σε ζητήματα που αντιμετώπισαν οι συνάδελφοι μας την προηγούμενη διετία.  Ήμασταν παρόντες σε επανασυνδέσεις ρεύματος, σε ανάκληση απολύσεων, σε ότι μικρό ή μεγάλο απασχόλησε τους συναδέλφους. Αυτά  αναγνώρισαν οι συνάδελφοι και προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και υπερψήφισαν και σε αυτές τις αρχαιρεσίες το ψηφοδελτίου της ΔΑΣ της παράταξης που στηρίζεται από το Π.Α.ΜΕ.

Η ανταπόκριση των συναδέλφων για την ενίσχυση του σωματείου σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες φανερώνει και επιβεβαιώνει την προσπάθεια που έγινε και από την απερχόμενη διοίκηση στην κατεύθυνση της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος. Μπροστά μας έχουμε ακόμα πιο σκληρές μάχες. Στόχος για τη νέα διοίκηση δε μπορεί να είναι άλλος από την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση και μαζικοποίηση του σωματείου, την όλο και καλύτερη παρέμβαση του και τη δημιουργία σωματειακών επιτροπών στους μεγάλους χώρους δουλειάς που παρεμβαίνει το σωματείο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών:

 

Σύνολο Ψηφισάντων για  ΔΣ –Εξελεγκτική Επιτροπή

240(121)

Έγκυρα

235(119)

Άκυρα

5(2)

 

Σύνολο Ψηφισάντων για ΕΚΘ – Ο.Ι.Υ.Ε.

240(121)

Έγκυρα

235(119)

Άκυρα

5(2)

 

Παράταξη

Ψηφίσαντες

Έδρες

ΔΣ

ΕΚΘ – ΟΙΥΕ

ΔΣ

ΕΚΘ

ΟΙΥΕ

Δ.Α.Σ. Ιδ. Υπαλλήλων

217(109)

217(109)

7(7)

22(11)

2(1)

Ταξική Πορεία   

18(10)

18(10)

0

2(1)

0

 

 

Σε παρένθεση τα αποτελέσματα του 2015

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια