ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.

Διαμαρτυρία κτηνοτροφικού συλλόγου Θεσπρωτίας για τις παράνομες κατασχέσεις των επιδοτήσεων .

ΠΡΟΣ:

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, υπουργό αγροτικής ανάπτυξης, υπουργό οικονομικών.

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα την πίστωση αγροτικών επιδοτήσεων στους λογαριασμούς των αγροτών. Με μεγάλη μας λύπη διότι για άλλη μια φορά μας απογοητεύσατε.

Πρώτον γιατί τα ποσά που είδαν οι αγρότες είναι σαφώς μικρότερα από πέρσι και δεύτερον κ πιο σημαντικό επειδή για άλλη μια φορά προχωρήσατε σε παράνομες κατασχέσεις.

Θεωρούμε απαράδεκτη την οποιαδήποτε κράτηση ευρωπαϊκών ενισχύσεων. Δεδομένου ειδικά φέτος της ανομβρίας που έχουμε σε όλη τη χώρα οι κτηνοτρόφοι μας περίμεναν να μπουν τα λεφτά για να ταΐσουν τα ζώα τους.

Σας καθιστούμε υπεύθυνους κ σας προκαλούμε να πάρετε την πολιτική ευθύνη για ότι θα ακολουθήσει.

Ζητάμε για πολλοστή φορά το ακατάσχετο των επιδοτήσεων. Έστω κ τώρα την τελευταία στιγμή γυρίστε τα χρήματα στους δικαιούχους πριν να είναι αργά.

Σας προειδοποιούμε για τελευταία φορά ότι ο δρόμος που βαδίζετε δεν είναι ο σωστός. Δώστε μια ευκαιρία στον κτηνοτροφικό κόσμο να ανασάνει.

Οποιαδήποτε παρακράτηση από εσάς είναι παράνομη δεν συμμορφώνεται με τις οδηγίες τις ευρωπαϊκής επιτροπής και σκοτώνει τον αγροτικό κόσμο.

Κύριε πρωθυπουργέ απευθυνόμαστε προς εσάς κυρίως κ σας ζητάμε έστω και τώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να επιτρέψετε στις αγροτικές οικογένειες να ζήσουν.

 

Η πρόεδρος κτηνοτροφικού συλλόγου

 

Θεσπρωτίας Μυρτώ Λύκα

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια