ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΔΥΟ (2) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ.

ΔΥΟ (2) προς το παρόν οι υποψήφιοι Πρόεδροι  για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στις εκλογές που θα διεξαχθούν το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Ο μέχρι σήμερα και για δύο θητείες Πρόεδρος του Αλέκος Πάσχος, ο οποίος δηλώνει  πως: «Κατεβαίνω ως ανεξάρτητος υποψήφιος, ανεξάρτητου συνδυασμού και δεν επιθυμώ την στήριξη ΚΑΝΕΝΟΣ Κόμματος». ΚΑΙ ο συμπολίτης επιχειρηματίας, της γενιάς των τριαντάρηδων αφού είναι μόλις τριάντα ετών  κ. Ανέστης Χανδρινός και αυτός ηγούμενος ανεξάρτητου συνδυασμού κατά δήλωση του.

 

ΒΕΒΑΙΩΣ και στους δύο συνδυασμούς, θα υπάρχουν εκτιμούμε υποψήφιοι, με διαφορετική κομματική προέλευση γεγονός αναπόφευκτο για μια μικρή κοινωνία  όπως η δική μας.

ΟΣΟΝ αφορά το Κυβερνών  Κόμμα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση – ανακοίνωση της τοπικής Νομαρχιακής του Επιτροπής, ότι στηρίζει…  επίσημα πάντα κάποιον συνδυασμό. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ αυτό συμβεί τις προσεχείς ημέρες αν και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

ΑΦΟΥ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής συνδυασμών από τους υποψήφιους προέδρους, είναι η 2η Νοεμβρίου.

ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ όμως όσον αφορά τον  ΣΥ.ΡΙΖ.Α πάντα,  γίνονται διεργασίες και  ζυμώσεις σε τοπικό επίπεδο για την άτυπη μεν, αποδεικνυόμενη  ενδεχομένως ουσιαστική δε σε ορισμένες περιπτώσεις, στήριξης υποψήφιων με τους προαναφερόμενους συνδυασμούς,   τοπικών Συριζέικων στελεχών. ΟΠΩΣ ας πούμε με την… προτροπή να είναι υποψήφιοι π.χ  κάποιοι «δικοί» τους άνθρωποι, σε συνδυασμό της επιλογής τους. Ο εκ των υποψηφίων Προέδρων κ. Αναστάσιος Χανδρινός έδωσε στην δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση – δήλωση την οποία και δημοσιεύουμε.

 

«Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που θα γίνουν τον Δεκέμβριο είναι κρίσιμες για τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού μας που πλήττεται από την οικονομική κρίση.

Γι’ αυτό προβληματιστήκαμε μαζί μια ομάδα συναδέλφων και αποφασίσαμε να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου, ως επικεφαλής, μία επιμελητηριακή κίνηση από νέους ανθρώπους με νέες ιδέες και προτάσεις αλλά και από παλιούς επιχειρηματίες που έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους όλα αυτά τα χρόνια και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία. Οι συνεργάτες μου και εγώ δεσμευόμαστε για μία τίμια, παραγωγική και πρωτοπόρα διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού μας οι οποίες και θα οριστικοποιηθούν με τον ανοιχτό διάλογο που θα γίνει το επόμενο διάστημα με τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού, γιατί μέσα από τον διάλογο με όλους μπορούμε να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τον δοκιμασμένο και ταλαιπωρημένο ελεύθερο επαγγελματία».

Υποψήφιος Πρόεδρος

Ανέστης Χανδρινός

Επιχειρηματίας

Ετών 30

 

Αποφοιτος σχολής Διοίκηση Επιχειρήσεων

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια